Ισπανία

Βαράν: «Έμεινα για τον Ζιντάν»

Τους λόγους για τους οποίους έμεινε στη Ρεάλ Μαδρίτης, παρά τις προτάσεις που είχε για να αποχωρήσει, μίλησε ο Ραφαέλ Βαράν.

Τον Ζινεντίν Ζιντάν «φωτογράφισε» ο Ραφαέλ Βαράν, μιλώντας για τους λόγους που τον έκαναν να μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, παρά τις προτάσεις που είχε από αρκετούς μεγάλους συλλόγους.

Αρκετές ήταν οι ομάδες που ήθελαν να κάνουν δικό τους τον Γάλλο αμυντικό, ο οποίος είχε μεγάλο ανταγωνισμό στους «μερένχες», με τους Σέρχιο Ράμος και Πέπε να είναι αυτοί που έχουν το προβάδισμα για το κέντρο της άμυνας των Μαδριλένων.

«Εμπιστεύομαι το σύλλογο και τον προπονητή. Μίλησα μαζί του αρκετά (σ.σ. με το Ζιντάν) και με εμπιστεύεται, αυτός είναι και ένας από τους λόγους που έμεινα. Αποφάσισα να μείνω, πήρα τη σωστή απόφαση. Θα συνεχίσω να βελτιώνομαι και θέλω αυτή να είναι μια καλή χρονιά για μένα και να βρεθώ στο καλύτερό μου επίπεδο», δήλωσε ο Γάλλος.

Ο Βαράν ήταν από τους άτυχους του καλοκαιριού, καθώς έχασε λόγω τραυματισμού το Euro που διεξήχθη στην πατρίδα του και θέλει να αφήσει πίσω το γεγονός αυτό, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα.

«Θέλω να αφήσω πίσω μου αυτό το καλοκαίρι. Ήταν δύσκολο για μένα να μην αγωνιστώ σε αυτό το Euro. Θέλω να το αφήσω πίσω μου και να κοιτάξω μπροστά, να βρω τον καλό μου εαυτό», πρόσθεσε ο 23χρονος στόπερ.

Επιμέλεια: Γιάννης Καραγιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x