Stoiximan Super League

Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM: «Σωστά τα πέναλτι ΑΕΚ και Ολυμπιακού, λίγες οι καθυστερήσεις στο Περιστέρι»

Με τις αποφάσεις των διαιτητών στα πέναλτι που κέρδισαν ΑΕΚ και Ολυμπιακός συμφώνησε ο Παναγιώτης Βαρούχας. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ανέλυσε την απόδοση των ρέφερι στα παιχνίδια του Σ/Κ.

Καλώς δόθηκαν τα πέναλτι σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή του Τόλη Κοτζιά, δικαίωσε τις αποφάσεις των διαιτητών στις συγκεκριμένες φάσεις.

Αντίθετα, τόνισε ότι ο Τζήλος θα έπρεπε να κρατήσει περισσότερες καθυστερήσεις στο Περιστέρι, ενώ τόνισε ότι ήταν καλή η διαιτησία του Σιδηρόπουλου στο ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός.



Όσα είπε, μεταξύ άλλων, ο Βαρούχας

«Στο ΠΑΣ-Παναθηναϊκός ο Σιδηρόπουλος έκανε μια καλή διαιτησία. Στη διεκδίκηση του Κόντε με τον Οικονόμου στη φάση του πρώτου γκολ δεν υπάρχει παράβαση. Ο Κόντε είναι πιο δυνατός και παίρνει καθαρά πλεονέκτημα. Υπάρχουν επίσης δυο φάσεις που ζήτησε πέναλτι ο Παναθηναϊκός με Κουλιμπαλί και Μυστακίδη, αλλά σωστά δεν δόθηκε κάτι».

«Στο ΑΕΚ-Αστέρας δόθηκε ένα πέναλτι στον Σελίν, ο οποίος σταμάτησε την μπάλα με χέρι που δεν ήταν σε φυσική θέση και ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση. Ήταν σωστή απόφαση».

«Ο Τζήλος θα πρέπει να μάθει ότι δεν γίνεται να πηγαίνει να χωρίζει τους παίκτες όταν τσακώνονται. Κάποια στιγμή θα τον χτυπήσει κάποιος παίκτης και θα γίνει ρεζίλι. Πρέπει να κάτσει απέξω, να καταγράφει τα γεγονότα και να επιβάλλει την ποινή που χρειάζεται.

Το πέναλτι το δίνει σωστά γιατί ο Χατζηισαΐας βρίσκει τον αντίπαλό του -όχι με τα χέρια αλλά- με το πόδι στον μηρό. Αντίθετα, έκανε κακή εκτίμηση στις καθυστερήσεις του αγώνα. Είχαν γίνει δυο αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο, αλλά υπήρχε ο τραυματισμός του Ταχτσίδη και θα έπρεπε να δοθούν τουλάχιστον πέντε. Επίσης οι διαιτητές θα πρέπει να είναι πιο αυστηροί στην εφαρμογή των κανονισμών για αντιαθλητικά μαρκαρίσματα»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x