Stoiximan Super League

Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM: «Τα έκανε σαλάτα ο Παπαδόπουλος, σοβαρά λάθη πάλι»

Απογοητευμένος από τις… επιδόσεις των διαιτητών της Super League εμφανίστηκε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναγιώτης Βαρούχας.

«Θες να αγιάσεις και δεν σε αφήνουν. Μιλάμε για σοβαρά λάθη…». Με αυτόν τον πρόλογο, ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τις αμφισβητούμενες φάσεις της 18ης αγωνιστικής στη Super League εστιάζοντας στα όσα έγιναν σε ΟΑΚΑ, Νέα Σμύρνη και Λαμία.



Αναλυτικά, η «έκθεση» του Παναγιώτη Βαρούχα για τους αγώνες της 18ης αγωνιστικής:

ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης: «Έδωσαν το δικαίωμα στον Απόλλωνα να φωνάζει. Είναι δύσκολη η φάση με τον τερματοφύλακα στο 73’. Ο Ζαχαριάδης ήταν πολύ μακριά από τη φάση και δεν ήταν αποβολή για τον τερματοφύλακα, αφού δεν βρήκε την μπάλα με τα χέρια. Μετά την αποβολή του ο Βάσιτς κάθισε στον πάγκο αντί να πάει στα αποδυτήρια. Είναι δουλειά του τέταρτου να τον απομακρύνει, αλλά ο Φωτιάς μάλλον πήγε για ταξίδι αναψυχής στα Γιάννενα».

Παναιτωλικός-Ξάνθη: «Ο Κουτσιαύτης δεν έκανε κανένα μεγάλο λάθος. Τα μικρολαθάκια που δεν παίζουν ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος δεν έχουν σημασία. Σωστά υποδείχτηκε ένα οφσάιντ στον Μοράρ».

Πανιώνιος-ΑΕΚ: «Ο Μάνταλος κοντρολάρει με το χέρι πριν βάλει το γκολ. Ο διαιτητής Ευαγγέλου μπορεί να μην το είδε, ο βοηθός ήταν πολύ μακριά και από την απέναντι πλευρά για να δει την παράβαση. Εδώ το VAR θα μπορούσε να δώσει τη λύση. Είναι πάντως σοβαρό λάθος. Στο 35’ ο Ντουρμισάι πάει με υπερβολική δύναμη και με τις τάπες στον Χουλτ. Έπρεπε να δοθεί κόκκινη κάρτα. Στο 62’ γίνεται μια μπαλιά στον Ντουρμισάι που είναι σε θέση οφσάιντ και προσπαθεί να καλυφθεί. Υπάρχει ένα χέρι του Μπανανά, αλλά είναι εκτός περιοχής. Ο διαιτητής θεώρησε πως είναι ακούσιο».

Λεβαδειακός-Άρης: «Ο Σέζος ήταν διαιτητής και δεν υπήρχε κάποια αξιοσημείωτη φάση».

Λαμία-Ατρόμητος: «Διαιτητής ήταν ο Κομίνης. Στο 34’ ο Επστάιν έκανε μια βουτιά για να πάρει παράβαση, που δεν υπήρχε. Στο 47’ σκοράρει ο Ατρόμητος. Ο Κουλούρης λίγο πριν χρησιμοποιεί τον αγκώνα και το κορμί του για να πάρει θέση, αλλά κακώς δεν δόθηκε φάουλ και στην εξέλιξη της φάσης ήρθε το γκολ. Στο 49’ ο Μπαράλες είναι σε θέση οφσάιντ, καθώς εξέχει το κορμί του. Η βοηθός Κουρομπύλια έχει μείνει δύο μέτρα πίσω. Η θέση της σε αυτή τη φάση την κάνει να κάνει το λάθος. Στο 76’ και τη διεκδίκηση μεταξύ Δημούτσου και Χατζηισαΐα, ο τελευταίος έχει βάλει τα πόδια του κάτω και δεν υπάρχει κανένα πέναλτι. Δηλαδή και στα τρία γκολ του αγώνα υπάρχουν διαιτητικά λάθη».

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ: «Διαιτητής ήταν ο Γρατσάνης. Ο ΠΑΟΚ ζήτησε ένα πέναλτι σε τράβηγμα του Νάστου στον Σάκχοφ. Θα μπορούσε ο βοηθός να σηκώσει τη σημαία του για να δοθεί το πέναλτι. Είχαμε και την έκρηξη του Βιεϊρίνια, που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές.

Παναθηναϊκός-ΑΕΛ: «Στο πρώτο λεπτό ο Γκοΐκοβιτς σπρώχνει τον αντίπαλο και σωστά ο Παπαδόπουλος καταλογίζει πέναλτι και δίνει κόκκινη κάρτα. Στο 50’ υπάρχει ένα στιγμιαίο κράτημα του Καρανίκα στον Κουρμπέλη και νομίζω πως η άποψη του διαιτητή να μην δώσει πέναλτι ήταν σωστή. Στο 87’ υπάρχει διεκδίκηση της μπάλας εντός περιοχής από πολλούς παίκτες και μετά το γύρισμα του Κουλιμπαλί υπάρχει τράβηγμα στον Μακέντα. Μετά δεν γίνεται επαναφορά από το άουτ, αλλά μεταξύ μικρής και μεγάλης περιοχής. Δεν μπορώ να κάνω τον μάντη για να ξέρω τι έχει δώσει ο Παπαδόπουλος. Βλέπω όμως ότι η μπάλα χτυπήθηκε σαν φάουλ και όχι σαν κάτι άλλο. Έβγαλε αμηχανία ο Παπαδόπουλος. Αν έχει δώσει φάουλ, η φάση του Μακέντα είναι ως μη γενόμενη. Ο Παπαδόπουλος εκεί τα έκανε σαλάτα και μας μπέρδεψε όλους».

Αστέρας-Ολυμπιακός: «Ο Κουμπαράκης δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα. Ένα γκολ του Αστέρα ορθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο θέμα των αλλαγών στον αγώνα Παναθηναϊκός-Λαμία για το Κύπελλο: «Οι διαιτητές Β’ και Γ’ Εθνικής ειδοποιήθηκαν με e-mail για την τέταρτη αλλαγή. Οι διαιτητές της Super League είχαν ενημερωθεί σε σεμινάριο στο Καρπενήσι, ενώ υπήρχε και τέτοιο θέμα στις εξετάσεις που έδωσαν. Όμως δεν είχαν ειδοποιηθεί με e-mail όπως οι άλλοι. Υπήρχε κακή ενημέρωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x