Stoiximan Super League

Βαρούχας: «Σωστά δεν δόθηκε πέναλτι στον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο»

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν σε δύο περιπτώσεις για πέναλτι στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, ωστόσο ο Παναγιώτης Βαρούχας τόνισε πως δεν υπήρχε παράβαση σε καμία εξ αυτών.

Σωστή έκρινε σε γενικές γραμμές τη διαιτησία του Κατσικογιάννη στο Αγρίνιο ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Ο καθηγητής διαιτησίας ανέλυσε τις αμφισβητούμενες φάσεις στο KICK OFF του ΣΚΑΪ, όπου μεταξύ άλλων τόνισε πως σωστά δεν δόθηκε κάποιο πέναλτι στους Πειραιώτες, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες τους σε δύο περιπτώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν την εσχάτη των ποινών σε σπρώξιμο του Μάριν στο 20’ και σε μαρκάρισμα πάνω στον Μποτία στο 73’. Ο κ. Βαρούχας υπογράμμισε πως σωστά ο διαιτητής έδειξε «παίζετε» και στις δύο, αφού στην πρώτη φάση ο Γερμανός εξτρέμ πάτησε την μπάλα και έπεσε στο έδαφος, ενώ στη δεύτερη «υπήρξε ένα στιγμιαίο κράτημα, όμως δεν πρόκειται για κάτι επιλήψιμο».

Από ‘κει και πέρα, στον Ολυμπιακό «φωνάζουν» για κόκκινη κάρτα σε μαρκάρισμα του Ρόσα στον Μάρτινς μόλις στο 4’. Ο κ. Βαρούχας σχολίασε πως σωστά δεν αποβλήθηκε ο άσος των Αγρινιωτών, καθώς έπρεπε να τιμωρηθεί απλώς με κίτρινη, αν και βέβαια ούτε αυτήν αντίκρισε από τον Κατσικογιάννη, στον οποίο «χρέωσε» το συγκεκριμένο λάθος στον πειθαρχικό έλεγχο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x