Ισπανία

«Βασίλισσα» των «Like» στο facebook η Ρεάλ Μαδρίτης! (pics)

Το «clasico» των σόσιαλ μίντια κέρδισε η Ρεάλ Μαδρίτης, αφού είναι η ομάδα που έφτασε πρώτη τους 100 εκατ. ακόλουθους στο facebook. Στέλντονας μηνύματα προσπαθεί να την προσπεράσει η Μπαρτσελόνα.

Η πρώτη αθλητική ομάδα και το πρώτο «brand name» που ξεπερνά τους 100.000.000 ακόλουθους στο facebook είναι πλέον η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η «βασίλισσα» είναι η ομάδα που αναπτύχθηκε περισσότερο από όλες τις άλλες, όχι μόνο στο συγκεκριμένο μέσο, αλλά σε όλα τα social media το 2016. Η Ρεάλ είχε περισσότερες από 1.600 εκατ. προβολές στα βίντεό της την περσινή χρονιά, τις περισσότερες από οποιαδήποτε ομάδα στον πλανήτη. Επιπλέον κατάφερε τις 9 από τις 10 καλύτερες δημοσιεύσεις στο facebook το 2016, επιβεβαιώνοντας την υπεροχή της σε αυτή την πλατφόρμα.

Η Μπαρτσελόνα, παρόλο που για αρκετό καιρό ήταν μπροστά από τους Μαδριλένους, δεν κατάφεραν να φτάσουν πρώτοι στους 100 εκατ. ακόλουθους. Πλέον, για να το πετύχει, η ομάδα της Βαρκελώνης στέλνει προσωπικά μηνύματα, όπως αυτό που ακολουθεί, για να παρακινήσει τους οπαδούς της.

inner

Δείτε την πανηγυρική ανάρτηση της Ρεάλ Μαδρίτης:



Επιμέλεια: Βαλεντίνα Νικολακοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x