Βέλγιο

Υποψήφιος για την εθνική Βελγίου ο Πίρλο!

Την είδηση ότι ο Αντρέα Πίρλο προσέγγισε του ιθύνοντες της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Βελγίου, μετέδωσαν τουρκικά Μέσα ενημέρωσης.

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για τον νέο προπονητή της εθνικής Βελγίου, με έναν νέο υποψήφιο να προστίθεται στη λίστα έπειτα από δημοσίευμα της «hurriyet».

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι πέραν του Τιερί Ανρί που ήταν βοηθός του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» και ο Αντρέα Πίρλο βρίσκεται εις εκ των βασικών διεκδικητών για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Ο 43χρονος Ιταλός που από το περασμένο καλοκαίρι ανέλαβε την Καραγκιουμρούκ φαίνεται ότι έχει προταθεί εδώ και λίγες ημέρες από τους ιθύνοντες της ομοσπονδίας του Βελγίου ώστε να γίνει ο αντικαταστάτης του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Θυμίζουμε ότι ο Αντρέα Πίρλο ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την ομάδα Κ23 της Γιουβέντους ενώ το καλοκαίρι του 2020 ανέλαβε την πρώτη ομάδα με την οποία και κατέκτησε το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ Ιταλίας το 2021. Τη φετινή σεζόν έχει καθίσει στον πάγκο της Καραγκιουμρούκ σε 19 ματς μετρώντας επτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x