Stoiximan Super League

Βελτιωμένος μετά τη διακοπή ο Ολυμπιακός

Στις τάξεις των ερυθρόλευκων γνωρίζουν πολύ καλά ότι το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί και ποτέ ένας τίτλος δεν κρίνεται από τις πρώτες αγωνιστικές του.

Μπορεί να μην ήρθε η νίκη στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ αλλά στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να μην μείνουν εκεί. Στις τάξεις των ερυθρόλευκων γνωρίζουν πολύ καλά ότι το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί και ποτέ ένας τίτλος δεν κρίνεται από τις πρώτες αγωνιστικές του.

Έτσι συγκεντρώνονται στην επόμενη ημέρα και στο «πώς» η ομάδα θα εμφανιστεί καλύτερη στη συνέχεια. Ήδη τα δείγματα από τις μέχρι τώρα αναμετρήσεις είναι ικανοποιητικά και υπάρχει η πίστη ότι οι εμφανίσεις θα είναι ακόμη καλύτερες.

Πλέον στόχος του Πέδρο Μαρτίνς και του προπονητικού επιτελείου είναι να επικεντρωθούν στους παίκτες που έχουν ενσωματωθεί στο ρόστερ τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, να αποκτήσουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να ανεβάσουν και άλλο το επίπεδο της ομάδας με την παρουσία τους ακόμη και στην αρχική 11άδα.

Το μυαλό όλων στο σημείο αυτό έρχεται ο Τουρέ ο οποίος μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού του αλλά και ο Ναουέλ ο οποίος ήδη έχει δείξει δείγματα του ταλέντου του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x