Stoiximan Super League

Βελτιωμένος ο Αστέρας στο 0-0 με την Κόνιασπορ

Η ομάδα της Αρκαδίας ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Κόνιασπορ, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους.

Παρουσιάζοντας βελτιωμένο πρόσωπο, ο Αστέρας Τρίπολης ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την Κόνιασπορ, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους. Οι Αρκάδες μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 14’ είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Φερνάντεθ, ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 27’ ήταν η σειρά του Κυριακόπουλου να δοκιμάσει τα αντανακλαστικά του Κυριντίλι και ένα λεπτό αργότερα, ο Φερνάντεθ, μετά από πάσα του Ιγκλέσιας έκανε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Η τουρκική ομάδα δεν μπόρεσε να απειλήσει και όσες φορές το προσπάθησε, η άμυνα της ομάδας της Αρκαδίας είχε σωστές αντιδράσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του Αστέρα έπεσε, καθώς ο Μπόρχα Χιμένεθ έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του. Οι Αρκάδες δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί, όπως στο πρώτο μέρος με εξαίρεση ένα σουτ του Παναγιώτου λίγα λεπτά πριν το φινάλε, το οποίο κατέληξε στα χέρια του αντίπαλου πορτιέρε. Στην άλλη πλευρά του γηπέδου, η εικόνα ήταν ίδια, με την Κόνιασπορ να μην μπορεί να αναπτυχθεί και την ελληνική άμυνα να μην έχει ιδιαίτερη δουλειά. Κάπως έτσι, το 0-0 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Αστέρας Τρίπολης στρέφει πλέον την προσοχή του στο επόμενο και τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με την Τσβόλε το Σάββατο (27/7), ενώ την επόμενη μέρα είναι προγραμματισμένη η επιστροφή της αποστολής στην Τρίπολη, προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Αστέρας αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο με τους: Τσιφτσή, (32’ Παπαδόπουλος), Κώτσιρα, Πασαλίδη, Αντζουλά, Κυριακόπουλο, Μπόρχα Φερνάντεθ, Καπίγια, Τζίμα, Ιγκλέσιας, Μαρκ Φερνάντεθ, Ρέτζις.

Στην επανάληψη, αγωνίστηκαν οι: Παπαδόπουλος (60’ Μιχαήλ), Βλάχος (84’ Αλμπάνης), Ματρικάρντι (73’ Παναγιώτου), Χριστόπουλος, Μαρτίνεθ, Μπελόκ, Βαλιέντε, Τασουλής, Αλμπάνης (79’ Αλάγκμπε), Καλτσάς, Δουβίκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x