Αγγλία

Βενγκέρ : «Κάναμε την δουλειά μας αλλά δεν χάρηκα κιόλας»

Χωρίς να είναι τόσο ευχαριστημένος ο Αρσέν Βενγκέρ με την απόδοση της Άρσεναλ, παραδέχτηκε την ομάδα που αντιμετώπιζε, η οποία ήταν η ερασιτεχνική Σάτον.

Η Άρσεναλ αντιμετώπιζε την Σάτον για τους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας όπου επικράτησε με σκορ 2-0,με σκόρερ τους Πέρεθ (27’) και Γούολκοτ (55’). Παρόλα αυτά είχε να κάνει με έναν παθιασμένο αντίπαλο.

Η ερασιτεχνική Σάτον έδειξε χαρακτήρα και δυναμισμό και ενώ τα έδωσε όλα, εκεί ήταν οι Λονδρέζοι οι οποίοι με σεβασμό και με ψυχραιμία πήραν το διπλό και έφυγαν με το εισιτήριο για τους «8» του θεσμού οπού εκεί θα έρθουν αντιμέτωποι με την Λίνκολν στο «Έμιρεϊτς»

Σε δηλώσεις ο προπονητής τον «κανονιέρηδων» Αρσέν Βενγκέρ εξέφρασε την ανησυχία που είχε στο μυαλό του πριν καν αρχίσει το ματς, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αντίπαλο του!


«Κάναμε τη δουλειά μας, πρέπει να πω πως ήταν αρκετά διαφορετικό το να παίζεις σε τέτοιου είδους αγωνιστικό χώρο σε σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει. Δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Αξίζει να τους δώσουμε τα συγχαρητήριά μας γιατί κάθε λάθος που κάναμε, το εκμεταλλευόντουσαν στο γήπεδο. Ανήκουν στην πέμπτη εθνική κατηγορία και όταν έφτασα στην Αγγλία πριν από 20 χρόνια, οι ομάδες εκεί δεν ήταν σε τόσο καλή φυσική κατάσταση όσο σήμερα. Είχαν μια τεράστια δίψα για να παίξουν ποδόσφαιρο», τόνισε: «Αν δεν ήμασταν πνευματικά προετοιμασμένοι, δεν θα είχαμε προκριθεί. Δεν το απόλαυσα πραγματικά γιατί έπρεπε να κάνουμε απλά τη δουλειά μας και ήταν κάπως… περίεργο και επικίνδυνο. Είναι σημαντικό για την ψυχολογία των παικτών το ότι περάσαμε χωρίς προβλήματα».

Επιμέλεια : Νατάσα Καποπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x