Stoiximan Super League

Βεργέτης: «Χρωστούσαμε μία εκτός έδρας νίκη»

Πως οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης χρώσταγαν μία εκτός έδρας νίκη στον κόσμο τους και στην ομάδα σχολίασε ο Στάικος Βεργέτης μετά το 4-1 επί της ΑΕΛ.

Ο τεχνικός των Αρκάδων τόνισε πως πρέπει να επικεντρωθούν στο κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο, πως δεν μπαίνει σε μαθηματικές διαδικασίες για την παραμονή και πως η οπισθοχώρηση μετά το 1-3 οφείλεται περισσότερο σε ψυχολογικούς λόγους και πως ποτέ αυτός δεν έδωσε τέτοια εντολή.

Αναλυτικά: «Στερηθήκαμε στα προηγούμενα παιχνίδια την ευκαιρία για να πάρουμε ένα "τρίποντο", αυτό ήρθε σήμερα. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον κόσμο της Τρίπολης και τον καλούμε στο πολύ δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

Δεν μπορώ να απαντήσω στο αν υπάρχει όριο παραμονής, βλέπουμε αποτελέσματα που δεν μας δίνουν τη σιγουριά να κάνουμε κάποια εκτίμηση. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε να πούμε κάτι, γιατί και εγώ ο ίδιος δεν τα έχω βάλει κάτω για να υπολογίσω το όριο.

Δεν υπήρξε εντολή να οπισθοχωρήσει η ομάδα και δεν υπάρχει λόγος από το πρώτο ημίχρονο να οπισθοχωρήσει μία ομάδα. Απλά και στη Λιβαδειά και στο Αγρίνιο και στην Τρίπολη μετά το 1-1 που κάναμε με τα Γιάννενα, η ομάδα θεωρώ ότι έχει ένα ψυχολογικό ζήτημα που πρέπει να επιμείνουμε σε αυτό. Έχουμε ήδη δώσει βάση και ψυχολογικά ίσως θέλει να διαφυλάξει τα κεκτημένα για αυτό προέκυψε αυτό για άλλη μια φορά. Είναι κάτι που πρέπει να το συζητήσουμε με τα παιδιά και να το διορθώσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x