Champions League

Βερτόνχεν: «Προτιμώ τον Χάρι Κέιν από τον Κριστιάνο Ρονάλντο»

Την προτίμησή του στο δίλημμα μεταξύ Χάρι Κέιν και Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε ο Γιάν Βερτόνχεν με δηλώσεις του.

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες αυτή τη στιγμή, παρόλα αυτά ο Γιάν Βερτόνχεν προτιμά στην Τότεναμ τον Χάρι Κέιν σύμφωνα με όσα είπε σε δηλώσεις του στην «Telegraph».

«Ο Χάρι για μένα είναι ένα από τα καλύτερα "εννιάρια" στην Ευρώπη, ίσως και το καλύτερο. Το δείχνει κάθε εβδομάδα και δεν θα τον άλλαζα με κανένα παίκτη αυτή τη στιγμή. Ο Κριστιάνο και ο Κέιν είναι τρομεροί παίκτες. Ο Ρονάλντο έχει τις αρετές του και ο Κέιν τις δικές του. Πρέπει να σεβαστούμε τον Ρονάλντο για το τι έχει κερδίσει, το επίπεδό του και πως τα καταφέρνει ακόμα», ανέφερε ο Βέλγος στόπερ.

Ο 24χρονος σέντερ φορ φαίνεται πως ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε υποστεί και τον άφησε έκτος από το παιχνίδι με την Γιουνάιτεντ, προπονήθηκε κανονικά σήμερα και σύμφωνα με όσα είπε ο Μαουρίσιο Ποκετίνο αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο αυριανό με την Ρεάλ Μαδρίτης για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Μέχρι στιγμής στην σεζόν ο Άγγλος στράικερ σε 12 αγώνες έχει σκοράρει 13 φορές.

Επιμέλεια: Μάνος Σταματάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x