Ισπανία

Βιδάλ: «Είμαι χαρούμενος στη Μπαρτσελόνα»

Την ικανοποίηση του που βρίσκεται στη Μπαρτσελόνα εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Αρτούρο Βιδάλ, ενώ αναφέρθηκε και στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Στον απόηχο των δηλώσεων του τεχνικού διευθυντή της Μπαρτσελόνα, Πεπ Σεγκούρα, περί έλλειψης σεβασμού του Αρτούρο Βιδάλ προς τους συμπαίκτες του, ο Χιλιανός μέσος θέλησε να ρίξει τους τόνους.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος χαφ σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό του Περού, εξέφρασε την χαρά του που βρίσκεται στους «μπλαουγκράνα» και δήλωσε πως οι καλές στιγμές για τον ίδιο θα έρθουν με τον καιρό.

«Είμαι χαρούμενος εδώ και ξέρω πως θα έρθουν όμορφες στιγμές που θα απολαύσω. Θα κάνω αυτό που ξέρω καλά» ανέφερε.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στην εθνική Χιλής, διαψεύδοντας κατηγορητικά τις φήμες που θέλουν να κάνει κουμάντο στις επιλογές των παικτών αγνοώντας με τον τρόπο του τον προπονητή των «ρόχα», Ρεϊνάλντο Ρουέντα.

«Αυτό με κάνει να γελάω. Ποτέ δεν ήμουν μέλος ομάδας που παίκτες επιλέγουν παίκτες. Ο Ρουέντα γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο και κανένας, ακόμα και ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου δεν μπορεί να του πει τι να κάνει» τόνισε.

«Είναι ξεκάθαρο πως είναι ένας καλός χαρακτήρας και φτιάχνει ομάδα με αρκετούς νέους και μερικούς παλιούς παίκτες» προσέθεσε.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x