Αγγλία

Βίντεο-έπος: «Δάκρυσε» από τα γέλια ο Κόντε όταν ρωτήθηκε για τον Ντιέγκο Κόστα

Τι κι αν ο Ντιέγκο Κόστα κατηγόρησε την Τσέλσι ότι του συμπεριφέρεται σαν εγκληματία; Ο Κόντε δεν «ιδρώνει» ιδιαίτερα και ξέσπασε σε γέλιο μέχρι δακρύων, όταν ρωτήθηκε για τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Μια πολύ… ευχάριστη ατμόσφαιρα είναι όλοι στην Τσέλσι έπειτα από ένα καλοκαίρι που ο Αντόνιο Κόντε παραπονιόταν για τη μεταγραφική δραστηριότητα τη διοίκησης και την ήττα στην πρεμιέρα από την Μπέρνλι.

Μέσα σε όλα αυτά ήρθαν οι νέες δηλώσεις του Ντιέγκο Κόστα, που κατηγόρησε τους «μπλε» ότι του συμπεριφέρεται σαν να πρόκειται για κάποιον εγκληματία, αφού παρά το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται, δεν συναινούν στις προτάσεις που έχουν έρθει για την παραχώρησή του.

Από την πλευρά του ο Αντόνιο Κόντε όχι μόνο δεν… ιδρώνει για τα όσα τον κατηγόρησε επί της ουσίας ο Βραζιλιάνος επιθετικός, αλλά σε ερώτηση που δέχθηκε στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του ματς κόντρα στην Τότεναμ, ξέσπασε σε γέλια μέχρι… δακρύων και αφού ηρέμησε, αρκέστηκε να πει:

«Προτιμώ να γελάσω. Όσοι δουλεύουν στην Τσέλσι ξέρουν τι έγινε πέρυσι. Αλλά επαναλαμβάνω ότι είναι πολύ αστείο όλο αυτό».

Δείτε το βίντεο με την απίστευτη αντίδραση του Κόντε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x