Ισπανία

Βινίσιους: «Είχα μια καλή χρονιά, εύχομαι να είμαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020»

Χαρούμενος για την καλή χρονιά που είχε στην Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάστηκε ο Βινίσιους Τζούνιορ, που ευχήθηκε να βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, την επόμενη χρονιά.

Στο Τόκιο για διαφημιστική καμπάνια βρίσκεται ο Βινίσιους Τζούνιορ, ο οποίος διένυσε την πρώτη του σεζόν ως ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 18χρονος επιθετικός δήλωσε πως είχε μια καλή χρονιά στη «βασίλισσα της Ευρώπης» και ευχήθηκε το επόμενο καλοκαίρι να βρεθεί ξανά στην Ιαπωνία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

«Μου αρέσει πολύ το Τόκιο, είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην πόλη και ελπίζω να ξαναβρεθώ εδώ του χρόνου με την εθνική Βραζιλίας, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Παρά τον τραυματισμό μου ήταν μια καλή χρονιά για μένα. Ξεκίνησα με την Β’ ομάδα, όταν όμως ανέβηκα στην πρώτη και ξεκίνησα να παίζω, έμαθα πολλά. Είμαι αισιόδοξος ότι την επόμενη χρονιά θα τα πάμε καλύτερα», δήλωσε ο ταλαντούχος Βραζιλιάνος.

Επιμέλεια: Γιώργος Παπαϊωάννου

Τελικός Κυπέλλου Ισπανίας: Σούπερ απόδοση* στον Λιονέλ Μέσι για πρώτο σκόρερ από το Pamestoixima.gr! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x