Stoiximan Super League

Αρέσει (και) ο Πάμπλο Ερνάντεθ στην ΑΕΚ

Την άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση του Πάμπλο Ερνάντεθ έχει ψηλά στη λίστα για τη θέση του εξτρέμ η ΑΕΚ. Τσιγκρίνσκι και Καμίνσκι για το κέντρο άμυνας. Νέο όνομα στη λίστα προπονητών ο Κόκα.

Η ΑΕΚ δύσκολα θα προχωρήσει σε μεταγραφή πριν κλείσει προπονητή, ωστόσο είναι σαφές πως σε ορισμένες θέσεις η ανάγκη ενίσχυσης είναι σαφής και με… γυμνό μάτι. Όπως αυτές του εξτρέμ και του στόπερ, για τις οποίες έχει ήδη γίνει προεργασία.

Ο Πάμπλο Ερνάντεθ είναι μια περίπτωση που εξετάζεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από την ΑΕΚ, όπως αναφέρει η Live Sport. Ο 31χρονος Ισπανός, που αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός ακραίος, αναδείχθηκε από τη Βαλένθια και έχει περάσει από Χετάφε και Σουόνσι. Το 2014 αποκτήθηκε από την Ελ Αραμπί του Κατάρ, στην οποία ανήκει ακόμη και τώρα, αν και είχε δοθεί δανεικός αρχικά στην Αλ Νασρ και εν συνεχεία στη Ράγιο Βαγεκάνο, όπου αγωνίζεται από φέτος μετρώντας 28 συμμετοχές, 2 γκολ και 4 ασίστ. Ο Ερνάντεθ, που έχει παίξει και τέσσερις φορές με το εθνόσημο έχοντας σκοράρει και μια φορά, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2017, αλλά ο ίδιος θέλει να φύγει. Πρόκειται για μια περίπτωση που δεν θα είναι φθηνή, αλλά σίγουρα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Όσο για το κέντρο άμυνας, οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Μάρτσιν Καμίνσκι, που μένουν ελεύθεροι από Ντνίπρο και Λεχ Πόζναν αντίστοιχα, είναι τα ονόματα που ξεχωρίζουν.

Στα του προπονητή, μετά την θετική συνάντηση με τον Μαρτίν Αρουαμπαρένα, στην ΑΕΚ εξετάζουν κι άλλες λύσεις για το κέντρο άμυνας προτού καταλήξουν. Νέο όνομα στα υπόψη είναι αυτό του Ντιέγκο Κόκα, του 43χρονου Αργεντινού, που το 2104 κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη Ράσινγκ Κλουμπ. Έχει περάσει επίσης από Χιμνάσια Λα Πλάτα, Ουρακάν και Ντεφένσα στην πατρίδα του, καθώς και τη Σάντος Λαγκούνα του Μεξικού. Πλέον δεν εργάζεται σε κάποια ομάδα και ήδη λέγεται πως έχει γίνει μια επαφή με την «Ένωση».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x