Super League 2

Βλέπει κορυφή με πεντάρα ο Άρης

Το εμπόδιου του μαχητικού Παναιγιάλειου κατάφερε να ξεπεράσει έστω και δύσκολα ο Άρης, επικρατώντας με 5-2 στο Κ. Βικελίδης και μείωσε στον πόντο τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΟΦΗ.

Με… πεντάρα κόντρα στον Παναιγιάλειο απάντησε στην ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον ΟΦΗ ο Άρης.

Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 5-2 της αχαϊκής ομάδας πιο δύσκολα από ότι μαρτυρά το τελικό σκορ, έφτασαν τους 63 βαθμούς και μείωσαν στον πόντο τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΟΦΗ.

Ο Πλατέλλας ήταν εκείνος που έκανε το 1-0 για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού στο 25΄με τον Σταματή να απαντά στο 44’ και να στέλνει ισόπαλες τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα.

Πολύ βελτιωμένη η εικόνα των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος. Διαμαντόπουλος στο 50’ και Μπαργκάν στο 56’ έδωσαν διαφορά ασφαλείας στους Θεσσαλονικείς (3-1). Στο 59’ ο Κοκκόρης έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι κάνοντας το 3-2, με τους γηπεδούχους ωστόσο να πετυχαίνουν δύο ακόμη τέρματα με τους Διαμαντόπουλο (67’) και Κανακούδη (89’) και να δίνουν διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή τους (5-2).

Το ματς



Πολύ δυνατά ξεκίνησαν την αναμέτρηση οι γηπεδούχοι ψάχνοντας από νωρίς το γκολ που θα τους έλυνε τα πόδια. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο αδυνατούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Αθανασίου. Οι φιλοξενούμενοι ήταν απόλυτα προσηλωμένοι στα αμυντικά τους καθήκοντα και μάλιστα είχαν και την πρώτη ευκαιρία του ματς με τον Σταματή να απειλεί από μακριά και τον Καντομοίρη να μην ανησυχεί. Στα επόμενα λεπτά οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν ταχύτητα και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Πλατέλλα με προβολή από κοντά στο 24’ να κάνει το 1-0. Ένα τέρμα που το αφιέρωσε στο μεγάλο άτυχο της σεζόν, Δημήτρη Ανάκογλου.

inner

Το γκολ αυτό έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να ρίξουν ρυθμούς, επιδιώκοντας να πάνε με προβάδισμα στην ανάπαυλα. Τα σχέδια τους ωστόσο ήρθε να ανατρέψει ο Σταματής, ο οποίος στο 44’ επανέφερε την ισορροπία στην αναμέτρηση (1-1).
Το τέρμα αυτό πρόσθεσε άγχος στους παίκτες του Άρη, οι οποί επέστρεψαν από τα αποδυτήρια με σκοπό να βρουν το τέρμα που θα τους έδινε εκ νέου το προβάδισμα και δεν θα τους έβαζε σε… μπελάδες. Το παιχνίδι έγινε… ροκ και τα επόμενα 22 λεπτά του ματς θύμισαν… Αγγλία.

Αρχικά ο Διαμαντόπουλος στο 50΄ μετά από πάσα του Τζανακάκη έκανε με ωραίο πλασέ το 2-1, με τον Μπαργκάν λίγο αργότερα να δίνει «μαξιλαράκι» ασφαλείας στους κιτρινόμαυρους με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 56’ (3-1).
Παρά την απογοήτευση τους, οι φιλοξενούμενοι δεν έδειχναν διατεθειμένοι να καταθέσουν τα όπλα, και με τον Κόκκορη να πλασάρει τον Καντιμοίρη στο 58’ έκαναν το 3-2 και έδωσαν νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

inner

Ωστόσο ο Άρης δεν είχε διάθεση για… παιχνιδάκια. Έτσι λοιπόν, ο Διαμαντόπουλος εννιά λεπτά μετά στο 67’, αξιοποίησε την σέντρα του Μπαργκάν και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το 4-2. Η τελευταία λέξη στο ματς ήρθε δια ποδός, Κανακούδη, ο οποίος με κεραυνό στο 88’ έγραψε το 5-2 δίνοντας στη νίκη των γηπεδούχων διαστάσεις θριάμβου.

Οι «κιτρινόμαυροι» ωστόσο δεν πανικοβλήθηκαν και εννιά λεπτά αργότερα μετά από εξαιρετική σέντρα του Μπαργκάν από τα αριστερά ο Διαμαντόπουλος σκόραρε και πάλι με εναέριο πλασέ γράφοντας το 4-2.Το «κερασάκι» στην τούρτα έβαλε στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Κανακούδης, ο οποίος έξι λεπτά μετά από την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο (88΄) με δυνατό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 5-2 χωρίς να αφήσει περιθώρια στον πορτιέρε των φιλοξενούμενων να αντιδράσει.

Άρης (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Σόουζα, Μαραγκός, Μουμίν, Ντούνης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Πλατέλλας, Πασάς.

Παναιγιάλειος (Πέτρος Δημητρίου): Αθανασίου, Ρέλλας, Μηλιώτης, Γραμματίκας, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Σκαρτσίλας, Τζανουλίνος, Σταματής, Κάλανς, Κοκκόρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x