Ισπανία

Βλέπει Μπαρτσελόνα και... τρελαίνεται ο Καμενί!

Η Μπαρτσελόνα μετρούσε 47 συνεχόμενα ματς στο Καμπ Νου που είχε σκοράρει τουλάχιστον μία φορά. Το συγκλονιστικό είναι ότι όταν είχε ξαναμείνει στο μηδέν, τερματοφύλακας ήταν πάλι ο Καμενί.

Ένα τρομερό ρεκόρ της Μπαρτσελόνα σταμάτησε το βράδυ του Σαββάτου η Μάλαγα, καθώς η ομάδα του Χουάντε Ράμος κράτησε τους Καταλανούς στο μηδέν μέσα στο Καμπ Νου, κάτι που είχε να συμβεί 47 επίσημους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι «μπλαουγκράνα» ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, έβρισκαν δίχτυα σε 47 συνεχόμενα ματς, αλλά αυτό σταμάτησε κόντρα στη Μάλαγα και πιο συγκεκριμένα κόντρα στον Κάρλος Καμενί, που πραγματοποίησε μια σπουδαία εμφάνιση.

Ωστόσο, το... συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι ότι την τελευταία φορά που συνέβη να μείνει η Μπαρτσελόνα στο μηδέν μέσα στο Καμπ Νου ήταν και πάλι κόντρα στη Μάλαγα και φυσικά είχε απέναντί της τον Κάρλος Καμενί.

Συγκεκριμένα, στις 21 Φεβρουαρίου του 2015 η Μάλαγα είχε «αποδράσει» με νίκη από τη Βαρκελώνη επικρατώντας με 1-0 (7' Χουάνμι) και ο Καμερουνέζος είχε κατεβάσει και πάλι τα... ρολά.

Στο διάστημα των 47 αγώνων, η Μπαρτσελόνα μετρούσε 41 νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x