Γενικά

«Βόμβα» Μπαλτάκου στον ΣΠΟΡ FM: «Δέχτηκα εκβιαστικό και απειλητικό μήνυμα»!

Πριν τη συνέντευξή του στον ΣΠΟΡ FM, ο Δ. Μπαλτάκος αποκάλυψε ότι δέχθηκε εκβιαστικό και απειλητικό μήνυμα! «Δεν κάνω πίσω», τόνισε και πρόσθεσε: «Περιμένω και καλωσορίζω την προπαγάνδα»!

Εκβιαστικό και απειλητικό μήνυμα αποκάλυψε ότι δέχτηκε ο Δημήτρης Μπαλτάκος, λίγη ώρα πριν τη συνέντευξή του στον ΣΠΟΡ FM και στον Βασίλη Παπαθεοδώρου!

Τόνισε, μάλιστα, πως αυτό ήταν το τρίτο κατά σειρά!

Συγκεκριμένα, είπε: «Από 23 ετών υβρίζομαι καθημερινά από κάποιους κύκλους. Θα σηκώσω το βάρος και αυτό είναι τιμή για μένα.

Πριν από λίγο, δέχθηκα ένα μήνυμα, είναι το τρίτο στη σειρά που δέχομαι, το οποίο είναι εκβιαστικό και απειλητικό. Δεν θα πω το περιεχόμενό του, ούτε ποιος το έστειλε. Το μόνο που θα πω είναι ότι δεν πρόκειται να κάνω πίσω! Κουβαλάω στις πλάτες μου πολύ περισσότερα από τον εαυτό μου. Εδώ πέρα έχουμε μπει ως Θύρα 13. Έχω στην καρδιά μου και την ψυχή μου τη Θύρα 13 από 14 χρονών, όταν πήγα πρώτη φορά στο γήπεδο.

Περιμένω το επόμενο διάστημα να γίνει μια τεράστια καμπάνια προπαγάνδας εναντίον μου από συγκεκριμένα Μέσα. Ανυπομονώ να τη δω. Αυτές οι προσπάθειες σπίλωσης του ονόματός μου και της οικογένειάς μου, μου δίνουν σθένος να μην κάνω πίσω για τον σύλλογο. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε κοντά στο να χτίσουμε γήπεδο στο Γουδή.

Αυτό που γίνεται εναντίον μου δεν περιποιεί τιμή για κανέναν, αλλά πρέπει να περιφρουρήσω τον σύλλογο και τα συμφέροντά του. Αποτελεί μεγάλο βήμα προς τα εμπρός να υβρίζεσαι από τον Αλ Πατσίνο και από διάφορους ήρωες παιδικών ταινιών, σε μια συζήτηση επιπέδου γυμνασίου και να πανηγυρίζεις και δημόσια και ιδιωτικά, που διοχέτευσες μια μονομερή προσωπική κόντρα
».

Συμπλήρωσε, δε: «Δεν θα τοποθετηθώ παραπάνω, δεν θέλω να δημιουργώ κουτσομπολιά και σπέκουλες, αν και το κάνω είναι η αλήθεια. Απλά θα δώσω μια μεταφυσική εξήγηση. Δεν την έδωσα πριν γιατί παρασύρθηκα. Επιθέσεις έχει δεχτεί και ο κ. Γεωργιάδης, έτσι δεν είναι; Ανέλαβε αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Επιθέσεις έχει δεχτεί και ο κ. Κοντονής. Προήχθη σε υπουργός Δικαιοσύνης και είναι και στην 15άδα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Επιθέσεις έχει δεχτεί και ο κ. Καμμένος και είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Και άλλες επιθέσεις έχει δεχτεί, δυστυχώς για εμάς, και ο κύριος Σπανούλης, ο οποίος έκανε back to back πρωταθλήματα και ανυπομονούμε να τον κερδίσουμε στις επόμενες σειρές. Συνεπώς και μεταφυσικά μιλώντας, θα είμαι πολύ κοντά στο να χτίσουμε γήπεδο στο Γουδή, αν υλοποιηθούν οι απειλές αυτές».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Δημήτρη Μπαλτάκου στον ΣΠΟΡ FM:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x