Stoiximan Super League

Βόμβα στην Πλατεία!

Πάγωσε την Νέα Σμύρνη στις καθυστερήσεις η Βέροια! Σε ένα μέτριο ματς με απίστευτο φινάλε οι Βεριώτες οδήγησαν τον Πανιώνιο στην πρώτη του ήττα στην Πλατεία (1-0) και συνεχίζουν το φοβερό σερί.

Σαν… βόμβα έπεσε στην Νέα Σμύρνη το γκολ του Ναζλίδη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του ματς της Βέροιας με τον Πανιώνιο.

Η ομάδα της Ημαθίας διέλυσε με 1-0 το εντός έδρας αήττητο των κυανέρυθρων και συνεχίζει την εντυπωσιακή εκτός έδρας πορεία της, που της έχει αποφέρει 10, απ' τους 11 συνολικά βαθμούς που έχει μέχρι τώρα.

Σε ένα ματς με μέτρια ποιότητα ο Πανιώνιος πίεσε για τη νίκη, έχοντας τον έλεγχο, όμως η δυναμική άμυνα των φιλοξενούμενων και ένα γύρισμα του Ναζλίδη στην τελευταία φάση του ματς τους πλήγωσε, με την πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα.

Το ματς:


Ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις παρουσίασαν οι δύο ομάδες. Αρκετά μακριά απ’ τον χαρακτήρα που είχαν συνηθίσει, ο Πανιώνιος διατήρησε τον έλεγχο, ενώ η Βέροια επαναπαύτηκε σε καλή αμυντική λειτουργία, βγαίνοντας ελάχιστα μπροστά στην εστία του Παπαδόπουλου.

inner

Στην πρώτη καλή φάση του ματς –και καλύτερη του πρώτου ημιχρόνου- ο Καραμάνος έπιασε σέντρα-σουτ, με την μπάλα να παίρνει επικίνδυνη τροχιά. Ο Λόπεθ έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ, με την εκτέλεσή του να περνάει ανεκμετάλλευτη, με απόκρουση του γκολκίπερ της Βέροιας σε κεφαλιά του Οικονόμου και κερδισμένο φάουλ. Ο Πανιώνιος συνέχισε την πίεση μπροστά στην εστία του Λόπεθ, όμως η επόμενη επικίνδυνη κατάσταση δημιουργήθηκε στο 34’ με συνεχόμενα γεμίσματα που απομακρύνθηκαν εύκολα απ’ την άμυνα της Βέροιας.

inner

Ο ρυθμός ανέβηκε στο δεύτερο μισό του ματς, με τον Πανιώνιο να πιέζει αισθητά την εστία του Λόπεθ. Ο Μπακασέτας στο 53’ σούταρε ελάχιστα άουτ, ενώ η ατομική ενέργεια του Μπουμάλ στο 65’ μπλοκαρίστηκε απ’ τον Λόπεθ. Η κατοχή που είχαν οι γηπεδούχοι δεν κατάφερε να μεταφραστεί σε γκολ.

inner

Και ενώ ο Πανιώνιος ήταν ο μόνος που φαινόταν πως θα μπορούσε να απομακρύνει την πιθανότητα του στεγνού 0-0, η Βέροια εκμεταλλεύτηκε άψογα την ευκαιρία της. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα πέρασε την «αναμπουμπούλα», έφτασε στον Γιουσιού που έκανε το γύρισμα, με τον Ναζλίδη να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα «παγώνοντας» την Νέα Σμύρνη.



Λεπτό προς λεπτό




Οι συνθέσεις:


Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Μπακασέτας (79’ Χαλκιαδάκης), Μπουμάλ, Χατζηισαΐας, Κόρμπος, Σιώπης, Βλάχος, Καραμάνος (67’ Βιγιάλμπα), Τασουλής, Ανσαριφάρντ

Στον πάγκο οι: Διούδης, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Ρισβάνης, Μασούρας.

Βέροια (Γεωργιάδης): Λόπεζ, Αραγονές, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Ετζενγκέλε, Αμπντισαλάμ, Βεργώνης (45+1’ Μαραγκός), Νέτο (87’ Μαγέφσκι), Αμπντούν (59’ Γιουσούφ) , Ναζλίδης, Κόλα

Στον πάγκο οι: Καντιμοίρης, Νάστος, Καϊκούτ, Μερεμπασβίλι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x