Ελλάδα

«Βόμβες» Καρπετόπουλου στον ΣΠΟΡ FM: «Ευνοημένος ο Κοντονής - Έχουμε σκοτίσει τα… απαυτά της FIFA»!

Τις καταιγιστικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM ο Αντώνης Καρπετόπουλος. «Ευνοημένος ο Κοντονής, ώστε να μην ξαναγυρίσουν στην ΕΠΟ τα… αστέρια της παράγκας», είπε.

«Καυτό» ρεπορτάζ από τον Αντώνη Καρπετόπουλο στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM, μετά τις ιστορικές εξελίξεις που φέρνει η -διαφαινόμενη- απόφαση του Διαιτητικού να αποδεχθεί την προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου.

Αναλυτικά, είπε: «Υπάρχει και πολλή… Εθνική ψευτών σε αυτή την ιστορία. Γιατί, το πρωί, σήμερα, στο υφυπουργείο έλεγαν πως δεν έχουν κανέναν σκοπό να αναμειχθούν, γιατί δεν θέλουν να πιστωθούν την επιστροφή Βίκτωρα σε διοικητική θέση στο ποδόσφαιρο. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει, τελικά, Βίκτωρας στην 20μελη επιτροπή, η απάντηση αυτή μπορεί να είναι σωστή.

Εγώ δεν πιστεύω ότι ο Βίκτωρας έκανε όλη αυτή την ιστορία για να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο. Έπαιξε ένα ωραίο παιχνίδι, για να τους… μπερδέψει. Ένα πόκερ εξουσίας έπαιζαν! Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος και ο Θωμάς είναι με τον εαυτό τους. Περιστασιακά, είναι με τον Α ή τον Β, αλλά πάντα είναι με τον εαυτό τους. Παρουσιάζει, λοιπόν, κάτι, που έχει σκοπό την αναβολή των εκλογών, που τη θέλει η τωρινή διοίκηση της ΕΠΟ.

Αυτό το κόλπο το… βάζει μπροστά για λόγους προσωπικούς. Για να επιστρέψει εμμέσως στο ποδόσφαιρο. Η ίδια η λίστα που καταθέτει είναι από τον ίδιο, δεν είναι από τρίτο πρόσωπο. Δεν είναι μόνο η συμπολίτευση, ωστόσο, που δεν θέλει τις εκλογές. Δεν τις θέλει ΟΥΤΕ το υφυπουργείο, προκειμένου να αποφύγει το ενδεχόμενο να πει κάποιος στον Κοντονή ότι διευκόλυνε την είσοδο των Μητροπουλέων, του Μπέου και ένα σωρό τύπων, που κάναμε… αμάν για να σταματήσουμε να τους βλέπουμε στο ποδόσφαιρο! Είναι μπλεγμένοι σε αυτό το παιχνίδι κάποιοι τύποι, αλλά όχι ο Βίκτωρας. Όταν ακούγεται ότι… νοικιάζονται Γεωργιανοί για τα Χανιά και ότι τα… αστέρια της παράγκας ξαναγυρίζουν στην ΕΠΟ, ε, δεν το θέλει αυτό ο Κοντονής.

Δεν θέλει να χρεωθεί τον Βίκτωρα και τον κάθε Βίκτωρα. Και αφού δεν είναι, τελικά, στην 20μελή επιτροπή, δεν μπορεί να πει κανείς στον Κοντονή ότι έφερε ξανά τον Μητρόπουλο στα πράγματα. Προφανώς, το υφυπουργείο ξέρει ότι έχουν μπλέξει πάρα πολλοί στην ιστορία των εκλογών και δεν ξέρει πώς να τους… κάνει καλά! Η προσφυγή του Βίκτωρα, όμως, ήταν βολική για το υπουργείο.

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος ασχολείται με το ελληνικό ποδόσφαιρο ασταμάτητα χρόνια τώρα. Είδε στην προσφυγή το ενδεχόμενο να έρθει ξανά στα πράγματα. Αυτή η ιστορία μπορεί να διαρκέσει δύο μήνες, αλλά και δύο χρόνια. Είναι γιγάντια η αλλαγή! Για μένα, ο Κοντονής βγαίνει ευνοημένος. Ο Κοντονής είναι νικητής. Το ότι είναι ο Βούρβαχης, ας πούμε, μέσα στη λίστα, ένας άνθρωπος που μιλάει συνέχεια με τον Κοντονή, είναι προς συζήτηση. Κάποιοι άνθρωποι του υφυπουργού βρέθηκαν εκεί πέρα.

Αυτό που έχει πολύ ενδιαφέρον είναι η αντίδραση της FIFA. Αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι τους έχουμε σκοτίσει τα… απαυτά! Και έχουν πει στον Κουτσοκούμνη αυτοί είναι ένα τσούρμο τρελοί, κάνε κάτι να συνεχιστεί το ρημάδι το πρωτάθλημα. Αυτή η παρέμβαση πριν από τρία χρόνια θα ήταν λόγος να μας διώξουν… χθες! Δεν είμαι βέβαιος, ωστόσο, ότι θα υπάρξουν τόσο δραστικές αποφάσεις. Μέσα στο επόμενο διήμερο, πιστεύω, θα έρθει αντιπροσωπεία, για να ενημερωθεί για όλη αυτή την ιστορία.

Τέλος, θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους προέδρους των Ενώσεων. Παρέδωσαν έναν χώρο εξουσίας σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία δουλειά με αυτούς. Πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να σοβαρευτούν. Να βγάλουν μια διοίκηση δική τους. Όχι του Ολυμπιακού, ούτε του Παναθηναϊκού, ούτε της ΑΕΚ, ούτε του ΠΑΟΚ! Γιατί θα βρεθεί ένας μάγκας, θα τους… πάρει το ποδόσφαιρο και θα είναι πρόεδρος 30 χρόνια
»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x