Γενικά

Με κλασικά αλλά και νέα πρόσωπα οι πρώτες κλήσεις του Ντοριβάλ Ζούνιορ στη Βραζιλία

Ο Ντοριβάλ Ζούνιορ έκανε τις πρώτες του κλήσεις για την εθνική Βραζιλίας, με πολλά από τα γνωστά αστέρια αλλά και μερικά νέα ονόματα να συμπεριλαμβάνονται.

Σε νέα εποχή έχει μπει η εθνική Βραζιλίας, η οποία έχει πλέον στον πάγκο της τον Ντοριβάλ Ζούνιορ, που πήρε τη θέση του του Φερνάντο Ντινίζ μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Κάρλο Αντσελότι.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έκανε μάλιστα τις πρώτες του κλήσεις, ενόψει των πολύ δυνατών φιλικών της «σελεσάο» με Αγγλία στο Λονδίνο (23/03) και απέναντι στην Ισπανία στην Μαδρίτη (26/03).

Πέρα από κλασικά ονόματα, όπως ο Βινίσιους, ο Καζεμίρο, ο Ροντρίγκο, ο Ντανίλο και πολλοί άλλοι, ο Ντοριβάλ κάλεσε για πρώτη φορά τον επιθετικό Σαβίνιο, τους μέσους Αντρέας Περέιρα, Ζοάο Γκόμες και Πάμπλο Μάια, τους αμυντικούς Μουρίγιο, Γουέντελ και Μπεράλδο και τον τερματοφύλακα, Ράφαελ.

Αναλυτικά η λίστα του Ντοριβάλ Ζούνιορ:

Τερματοφύλακες: Μπέντο (Ατλέτικο Παραναένσε), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Ράφαελ (Σάο Πάουλο)

Αμυντικοί: Ντανίλο (Γιουβέντους), Γιαν Κόουτο (Ζιρόνα), Άιρτον Λούκας (Φλαμένγκο), Γουέντελ (Πόρτο), Μπεράλντο (Παρί), Μαγκαλιάες (Άρσεναλ), Μαρκίνιος (Παρί), Μουρίγιο (Παλμέιρας)

Μέσοι: Αντρέ (Φλουμινένσε), Αντρέας Περέιρα (Φούλαμ), Μπρούνο Γκιμαράες (Νιούκαστλ), Καζεμίρο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντόουγκλας Λουίζ (Άστον Βίλα), Ζοάο Γκόμες (Γουλβς), Λούκας Πακετά (Γουέστ Χαμ), Πάμπλο Μάια (Σάο Πάουλο)

Επιθετικοί: Έντρικ (Παλμέιρας), Μαρτινέλι (Άρσεναλ), Ραφίνια (Μπαρτσελόνα), Ρισάρλισον (Τότεναμ), Ροντρίγκο (Ρεάλ), Σαβίνιο (Ζιρόνα), Βινίσιους (Ρεάλ)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x