Γενικά

Βραζιλιάνος τερματοφύλακας βρέθηκε στην Τουρκία και αφηγείτε τη νύχτα του τρόμου

Ο Βραζιλιάνος πορτιέρε της Κορίνθιανς, Αντρέι Ναζάριο, βρέθηκε στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης τη χθεσινή βραδιά και έζησε τον τρόμο από κοντά. Λίγες ώρες αργότερα, αφηγείτε τα όσα συνέβησαν.

Τυχερός μέσα στηνα τυχία του στάθηκε ο Αντρέι Ναζάριο. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Κορίνθιανς, που έχει παίξει μεταξύ άλλων και σε Γκρέμιο, Στεάουα και Κρισιούμα, βρέθηκε χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, όπου έγινε η τρομοκρατική επίθεση. Ωστόσο, στάθηκε τυχερός, διότι με το που έφθασε αυτός οι επιθέσεις είχαν γίνει λίγα λεπτά νωρίτερα. Ο Ναζάριο μίλησε σε μέσο του εξωτερικού και αφηγήθηκε τα όσα συνέβησαν.

«Πήγαιναμε προς το λόμπι και ξαφνικά είδα ανθρώπους να κλαίνε και να τρέχουν προς το αντίθετη κατεύθυνση, απ’ όπου πήγαινα εγώ. Δεν ήξερα τι συνέβη, δεν είχα κάποια πληροφόρηση, αλλά τότε μου ήρθε ο καπνός από τις εκρήξεις. Υπήρχαν αίματα παντού, ενώ ο κόσμος φώναζε “τρομοκράτες”. Το μόνο που σκέφτεσαι εκείνη τη στιγμή είναι να βρεις ένα μέρος για να ξεφύγεις και να παρατηρήσεις εάν υπάρχουν κοντά σου ύποπτοι άνθρωποι», είπε αρχικά.

«Μετά από λίγο ήρθε η αστυνομία και μου έβαλαν το όπλο στο κεφάλι μου. Νόμιζαν πως είμαι ύποπτος για την επίθεση, γιατί κουβάλαγα μαζί μου μια τσάντα. Τρόμαξα πολύ εκείνη τη στιγμή, δεν ήξερα τι να κάνω. Απλώς άνοιξα την τσάντα μου. Τους είπα ότι είμαι Βραζιλιάνος και αυτό… χαλάρωσε την κατάσταση. Μόλις με πέρασαν από έλεγχο μου είπαν να φύγω. Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν απλά να εξασφαλίσουν ότι ο κόσμος δεν θα κινδύνευε», ολοκλήρωσε ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x