Ιταλία

Βρήκε τον αντικαταστάτη του Μπερναντέσκι η Φιορεντίνα (video)

Τον ποδοσφαιριστή που θα κληθεί να μπει στα παπούτσια του Μπερναντέσκι εντόπισε η Φιορεντίνα με τους «Βιόλα» να κινούνται άμεσα για την απόκτησή του.

Στον παίκτη που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Φεντερίκο Μπεραντσέσκι, ο οποίος μεταγράφηκε στη Γιουβέντους, κατέληξαν οι διοικούντες της Φιορεντίνα.

Ο λόγος για τον Σαμ Λάρσον, ποδοσφαιριστή γεννημένο το ’93 που ανήκει στην Ολλανδική Χέρενφεν. Ο Σουηδός ακραίος επιθετικός σημείωσε την τελευταία σεζόν εννέα τέρματα στην Eredivisie, ενώ «δώρισε» στους συμπαίκτες του 13(!) ασίστ.

Οι οικονομικές απαιτήσεις των Ολλανδών κυμαίνονται, περίπου, στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο οι «Βιόλα» μπορούν εύκολα να καλύψουν.

Ο 24χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκέτεμποργκ αγωνιζόμενος με τη φανέλα του σουηδικού συλλόγου από το 2012 έως τον Ιανουάριο του 2014 όταν και τον απέκτησε η Χέρενφεν. Με το Ολλανδικό κλαμπ έχει μετρήσει μέχρι σήμερα 86 παρουσίες, έχοντας βρει δίχτυα 23 φορές. Είναι επίσης διεθνής με την εθνική ομάδα της Σουηδίας καταγράφοντας τρεις συμμετοχές.



Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x