Αγγλία

Βρίζει τον Κλοπ μέσω Instagram ο Σκρτελ!

Τη γνώμη του για τον Γίργκεν Κλοπ εξέφρασε ο Μάρτιν Σκρτελ, ο οποίος συμφώνησε με έναν φίλο του, που έβριζε τον προπονητή της Λίβερπουλ, μέσω του Instagram.

Με τους χειρότερους οιωνούς αναμένεται να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ ο Μάρτιν Σκρτελ, καθώς αποκαλύφθηκε ανάρτηση φίλου του στο Instagram, στην οποία σχολιάζουν τον Κλοπ με τα... χειρότερα λόγια.

Πιο συγκριμένα ο φίλος του Σλοβάκου αμυντικού, ανέβασε φωτογραφία με τους δυο τους και χρησιμοποίησε μεταξύ άλλων το hashtag «#KloppJeKKT» το οποίο, σε ελεύθερη μετάφραση, σημαίνει «ο Κλοπ είναι μ@@@@ας».

Ο 31χρονος παίκτης της Λίβερπουλ απάντησε «Το τελευταίο hashtag είναι το κορυφαίο» συνοδευόμενο με χαμογελαστά «emoji», με τον φίλο του να γράφει «Ελπίζω να μην το δει ο Κλοπ» και τον Σκρτελ να απαντάει «Εγώ ελπίζω να το δει».

inner

Ο Σκρτελ μετακόμισε στο «Άνφιλντ» το 2008 από τη Ζενίτ και μετά από 8 γεμάτα χρόνια με τους «κόκκινους», αναμένεται να ανακοινωθεί από τη Φενερμπαχτσέ, έναντι 5,5 εκατ. λιρών. Φέτος έχασε τη θέση του, αφού Σακό και Λόβρεν βρήκαν χημεία μεταξύ τους και ήταν το βασικό αμυντικό δίδυμο υπό τις οδηγίες του Κλοπ.

Επιμέλεια: Στράτος Παυλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x