Γερμανία

Ανακοίνωσε τη διπλή ανανέωση των Νόιερ-Ούλραϊχ η Μπάγερν Μονάχου!

Την ανανέωση της διάρκειας των συμβολαίων των δύο τερματοφυλάκων της, Μάνουελ Νόιερ και Σβεν Ούλραϊχ, ανακοίνωσε με ένα ευρηματικό βιντεάκι η Μπάγερν Μονάχου!

Την... διπλή ανανέωση της συνεργασίας της με τους τερματοφύλακές, της Μάνουελ Νόιερ και Σβεν Ούλραϊχ, ανακοίνωσε η Μπάγερν Μονάχου!

Μέσω ενός βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται οι πολύπειροι γκολκίπερς να... χτίζουν έναν τοίχο με τούβλα μπροστά από μία εστία, οι πρωταθλητές Γερμανίας έκαναν γνωστό ότι οι δυο τους θα είναι εκείνοι που θα υπερασπίζονται την εστία τους μέχρι και το τέλος της σεζόν 2024-25.



Με αυτή την κίνησή της, η Μπάγερν Μονάχου δείχνει και τυπικά την στήριξή της στον αρχηγό της, ο οποίος έμπαινε στον τελευταίο χρόνο του προηγούμενου συμβολαίου του. Έχοντας επιστρέψει μετά την πολύμηνη απουσία του λόγω του σοβαρού τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε, ο 37χρονος Νόιερ έχει ήδη 6 εμφανίσεις στη σεζόν, ενώ και ο Ούλραϊχ (98 εμφανίσεις συνολικά με την Μπάγερν) από πλευράς του υπερασπίστηκε με επιτυχία την εστία της ομάδας όσο τον αντικατέστησε.

2??0??2??5?? ??

Sven Ulreich and @Manuel_Neuer have each extended their contracts at FC Bayern ??#MiaSanMia

— FC Bayern Munich (@FCBayernEN) November 28, 2023




Ο Νόιερ εντάχθηκε στην Μπάγερν το καλοκαίρι του 2011, όταν άφησε τη Σάλκε για 30 εκατ. ευρώ, έχοντας πραγματοποιήσει μαζί της 494 εμφανίσεις και έχοντας εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες της γενιάς του!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x