Γερμανία

Και ο Σόλσκιερ στη λίστα της Μπάγερν Μονάχου!

Διεθνή δημοσιεύματα εμπλέκουν και τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ με την Μπάγερν Μονάχου.

Σε κρίση βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου, που μετά και την ήττα από την Μπόχουμ βλέπει τον τίτλο της Bundesliga να απομακρύνεται, ενώ έχει τεθεί εκτός Κυπέλλου και έχει χάσει το Super Cup – συν την ήττα από τη Λάτσιο στο πρώτο ματς για τους «16» του Champions League!

Είναι σαφές πως ο Τόμας Τούχελ δεν είναι σε καθόλου ασφαλή θέση, με διεθνή δημοσιεύματα να αναφέρουν πως πρόθεση των Βαυαρών είναι να βγάλουν τη σεζόν με τον Γερμανό εκτός κι αν χειροτερέψουν τα πράγματα.

Ένα από τα πρώτα ονόματα που προκύπτουν για τη διάδοχη κατάσταση είναι αυτό του Ζινεντίν Ζιντάν, την ώρα που ο Τσάμπι Αλόνσο αρέσει σταθερά στη διοίκηση της Μπάγερν.

Μία ακόμη περίπτωση όμως, που προκαλεί αίσθηση, είναι αυτή του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ!

Σύμφωνα με το Sky Sports, o Νορβηγός είναι και αυτός υποψήφιος για τον πάγκο της rekordmeister, παρότι έχει μείνει χωρίς ομάδα μετά την απομάκρυνσή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Νοέμβριο του 2021.

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι ο Σόλσκιερ ήταν αυτός που είχε... σκοτώσει την Μπάγερν στοιν περίφημο τελικό του Champions League το 1999, κάνοντας το 2-1 στις καθυστερήσεις, μετά την ισοφάριση του Τέντι Σέριγχαμ...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x