Γερμανία

Σε προχωρημένες επαφές για την επιστροφή Νάγκελσμαν η Μπάγερν!

Σύμφωνα με έγκυρο Γερμανό δημοσιογράφο, η Μπάγερν βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ώστε να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία από το καλοκαίρι αντικαθιστώντας τον Τόμας Τούχελ!

Μεγάλο φαβορί υπάρχει πλέον για την αντικατάσταση του Τόμας Τούχελ στην Μπάγερν Μονάχου!

Σύμφωνα με τον πολύ έγκυρο Γερμανό δημοσιογράφο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, αυτός που δηλαδή είχε απολυθεί ώστε να αναλάβει ο Τούχελ, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Βαυαρούς ώστε να επιστρέψει στον πάγκο τους από το καλοκαίρι!

Όπως τονίζει το εν λόγω ρεπορτάζ, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών πηγαίνουν καλά και το deal πλησιάζει όλο και περισσότερο, χωρίς ωστόσο να έχουν πέσει υπογραφές. Όταν οι τελευταίες έρθουν, θα αφορούν πιθανότατα πολυετές συμβόλαιο 3-4 ετών.

Όσον αφορά άλλα ονόματα στη λίστα της Μπάγερν, αυτά είναι ο Ουνάι Έμερι και ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, ενώ η νούμερο 1 επιλογή ήταν ο Τσάμπι Αλόνσο, όμως το πλάνο αυτό «ναυάγησε» αφού ο Ισπανός τεχνικός απάντησε αρνητικά και έχει σκοπό να μείνει στη Λεβερκούζεν.

O 36χρονος Νάγκελσμαν έκατσε στον πάγκο της Μπάγερν για 84 ματς, έχοντας 60 νίκες, 14 ισοπαλίες και 10 ήττες. Μαζί της κατέκτησε το πρωτάθλημα αλλά και το Super Cup του 2022. Θυμίζουμε, επίσης, πως είναι προπονητής της εθνικής Γερμανίας, και θα την καθοδοηγήσει στο Euro που φιλοξενεί το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x