Γερμανία

«Ομάδες από Ελλάδα και Bundesliga έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Τζόλη»

Ο Χρήστος Τζόλης διανύει μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του και φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στο μάτι αρκετών ομάδων.

Σεζόν καριέρας διανύει ο Χρήστος Τζόλης στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Ο Έλληνας επιθετικός κάνει… πράματα και θάματα με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίλεσντορφ, μετρώντας 15 γκολ και 7 ασίστ σε 23 ματς πρωταθλήματος και έχει φέρει τη γερμανική ομάδα μια ανάσα από τα playoffs ανόδου.

Η τρομερή του πορεία τη φετινή σεζόν έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκεται στο μπλοκάκι αρκετών συλλόγων, με τον ίδιο πάντως να έχει τονίσει πως θα επιθυμούσε να παραμείνει στη Φορτούνα εφόσον αυτή κερδίσει την άνοδο στην Bundesliga.

Σε αντίθεση περίπτωση, ο Τζόλης φαίνεται πως θα πάρει μια καλή μεταγραφή, αφού το «Kicker» τονίζει πως υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι για τον 22χρονο.

Συγκεκριμένα, η Γκλάντμπαχ και η Βέρντερ είναι δύο ομάδες που αγωνίζονται στην Bundesliga και εξετάζουν την περίπτωσή του, αλλά δεν είναι μοναδικές. Και αυτό διότι οι Γερμανοί αποκαλύπτουν πως υπάρχουν ελληνικοί σύλλογοι που βλέπουν με καλό μάτι το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του Τζόλη.

Ο Τζόλης ανήκει στην Νόριτς, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2026 και η Φορτούνα έχει το δικαίωμα να καταβάλει ένα ποσό γύρω στα 5 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει. Προσφάτως, μάλιστα, οι οπαδοί της ομάδας από το Ντίσελντορφ είχαν ξεκινήσει… διαδικασία συλλογής χρημάτων για να καταφέρουν να τον κρατήσουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x