Ισπανία

Καλντερόν: «Η Ρεάλ είναι υποχρεωμένη να παίρνει παίκτες σαν τον Κέιν»

«Aναγκασμένη» να αγοράζει τους καλύτερους παίκτες είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο της, ο οποίος αναφέρθηκε χαρακτηριστικά και στην περίπτωση του Χάρι Κέιν.

Είναι στο DNA της Ρεάλ Μαδρίτης το να «κυνηγά» παίκτες παγκόσμιας κλάσης, σύμφωνα με τον Ραμόν Καλντερόν, ο οποίος τόνισε πως η «βασίλισσα» πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση του Κέιν ακόμα κι αν χρειαστεί να ξοδέψει ένα τεράστιο ποσό.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πάντα σε επιφυλακή όσον αφορά τους παίκτες παγκόσμιας κλάσης και μια ομάδα τέτοιου βεληνεκούς είναι υποχρεωμένη να έχει σημαντικούς παίκτες, ούτως ώστε να προσελκύει νέους χορηγούς και να έχει έσοδα για να παραμένει στο ίδιο επίπεδο» δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της «βασίλισσα», και συμπλήρωσε:

«Αυτά τα χρήματα σε βοηθούν να κάνεις επενδύσεις, να τα αποταμιεύσεις και μετά να τα ξαναπενδύσεις, οπότε υποθέτω ότι η Ρεάλ θέλει τον Κέιν. Αλλά, αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, όπως η θέληση του παίκτη και του προπονητή, αν και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ένας απίστευτος παίκτης».

Βέβαια, μια ενδεχόμενη απόκτηση του Κέιν δεν θα έρθει φθηνά σύμφωνα με τον Καλντερόν, όμως πλέον με τα χρήματα που δίνονται θα του φαινόταν αρκετά φυσιολογικό οποιοδήποτε ποσό.

«Ο Κέιν δεν θα αποκτηθεί φθηνά, όμως όταν έφερα τον Ρονάλντο για 100 εκατ. ευρώ όλοι έλεγαν ότι ήμουν τρελός και δείτε τώρα που βρισκόμαστε. Αν ξοδέψεις 150 εκατ. τώρα, είναι τελείως φυσιολογικό. Δεν ξέρουμε πλέον το όριο» είπε χαρακτηριστικά ο 66χρονος πρώην παράγοντας.


Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x