Ιταλία

«Δεν θέλει μόνο η Βόλφσμπουργκ τον Ζάζα»

Για τον μέλλον του Σιμόνε Ζάζα μίλησε ο μάνατζέρ του σε ιταλικό μέσο, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι δεν είναι μόνο η Βόλφσμπουργκ που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Ιταλό.

Το μέλλον του Σιμόνε Ζάζα στη Γιουβέντους δεν είναι σίγουρο και ο μάνατζερ του Ιταλού, Κρίστιαν Μεϊφρέντι, μίλησε σε ιταλικό μέσο για το τι επιλογές έχει και τι σκέφτεται ο πελάτης του.

«Ο Σιμόνε μόλις γύρισε από διακοπές και δεν έχει συζητήσει ακόμα την κατάσταστη», δήλωσε ο Μεϊφρέντι. «Αυτό θα γίνει σίγουρα τις επόμενες μέρες και θα πάρουμε την τελική απόφαση. Όλα εξαρτώνται από τον Ζάζα, ο οποίος δεν έχει πρόβλημα να μείνει στη Γιουβέντους, αφού έχει και τέσσερα χρόνια ακόμα συμβόλαιο. Βέβαια, θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και έχει δείξει ότι αξίζει να παίζει παραπάνω. Η κατάσταση θα ξεκαθαρίζει τις επόμενες ημέρες». Όταν ρωτήθηκε για τον ενδιαφέρον της Βόλφσμπουργκ για τον Ζάζα, απάντησε: «Για την ώρα υπάρχει το ενδιαφέρον της ομάδας για τον Σιμόνε, όμως δεν είναι η μόνη που ενδιαφέρεται».

Ο Σιμόνε Ζάζα πήρε μεταγραφή στη Γιουβέντους από την Σασουόλο το περασμένο καλοκαίρι και έκανε συνολικά 24 εμφανίσεις, σκοράροντας 8 γκολ.

Επιμέλεια: Μανόλης Πολιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x