Europa League

«Σφραγίζει» την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Την πρόκριση στη φάση των «32» αλλά και την πρωτιά στον 2ο όμιλο του Europa League επιθυμεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την Γιούνγκ Μπόις στο Καραϊσκάκη. Χωρίς εκπλήξεις η 11άδα από τον Μπέντο.

Καθοριστικό είναι για τον Ολυμπιακό η αποψινή αναμέτρηση με την Γιούνγκ Μπόις, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League ().

Μετά από 18 ημέρες αγωνιστικής απραξίας οι Πειραιώτες υποδέχονται την ελβετική ομάδα στο Καραϊσκάκη, έχοντας στόχο – όπως δήλωσε και ο Πάουλο Μπέντο – τη νίκη με την οποία θα παλέψουν για την πρώτη θέση στον όμιλό τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξασφαλίζουν και με ισοπαλία την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όμως οι πρωταθλητές Ελλάδας θα παλέψουν για το… τρίποντο με το οποίο θα διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Πάουλο Μπέντο δεν σκοπεύει να κάνει εκπλήξεις στο σημερινό ματς όσον αφορά την ενδεκάδα με την οποία προτίθεται να παρατάξει την ομάδα του.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Λεάλι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ρέτσο.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Μιλιβόγεβιτς με τον Μάρτινς, με τον Σεμπά και τον Ελιουνούσι να είναι στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ομάρ, Μανθάτης και Βιάνα. Εκτός είναι οι τραυματίες Καπίνο και Καρντόσο.

Από την πλευρά τους, οι Ελβετοί αναμένεται να παίξουν με το κλασικό 4-4-2. Την πιθανή ενδεκάδα θα αποτελέσουν οι Εμβογκό, Σούτερ, Φον Μπέργκεν, Μπενίτο, Λέτσιακς, Σανόγκο, Ζακαριά, Σκικ, Σουλεϊμάνι, Φράι και Οαρό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x