Stoiximan Super League

Δεν βιάζεται ο Λεστιέν, «τρέχει» για φορ και εξτρέμ η ΑΕΚ

Κι άλλες προτάσεις φαίνεται πως περιμένει ο Βέλγος άσος, την ώρα που στην «Ένωση» ετοιμάζονται να κινηθούν άμεσα για την ενίσχυση του ρόστερ.

Μόνο εύκολη δεν είναι η υπόθεση του υπόθεση Μαξίμ Λεστιέν, ο οποίος απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την ΑΕΚ για τη θέση του εξτρέμ.

Ενώ η «Ένωση» δείχνει διατεθειμένη να κάνει την υπέρβαση για την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού, δίνοντας 500 μάξιμουμ 600 χιλιάδες ευρώ, ο Βέλγος άσος φαίνεται πως περιμένει κι άλλες προτάσεις για να αποφασίσει πού θα συνεχίσει την καριέρα του μετά την Ιταλία, την Ολλανδία, τη Ρωσία και την Ισπανία.

Ο 25χρονος παίκτης δεν δείχνει να «καίγεται», την ώρα που στον «Δικέφαλο» θέλουν να τελειώνουν τη συγκεκριμένη υπόθεση το συντομότερο δυνατόν.

Την ίδια στιγμή, στην ΑΕΚ περιμένουν να ξεκαθαρίσει το θέμα του Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος αναμένεται να συναντηθεί με τους ανθρώπους της Ουντινέζε και να συζητήσουν το θέμα της λύσης του συμβολαίου του.

Οι πρωταθλητές δεν εγκαταλείπουν την αναζήτηση ενός χαφ, όμως φαίνεται πως μπαίνουν σε προτεραιότητα η απόκτηση ενός φορ και ενός εξτρέμ μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x