Κύπρος

«Δεν είναι στις προτεραιότητες μας ο Τζεμπούρ»

Χωρίς αντίπαλο φαίνεται πως παίζει η ΑΕΚ για την απόκτηση του Τζέμπουρ, διότι στον ΑΠΟΕΛ ασχολούνται με άλλες περιπτώσεις επιθετικών. Φήμες πως έρχεται στην Αθήνα ο Γιώργος Δώνης για να κλείσει φορ.

Εντείνονται οι προσπάθειες των ανθρώπων του ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση επιθετικού.

Ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή δεν αποτελεί προτεραιότητα ο Ράφικ Τζεμπούρ, όπως αναφέρουν οι νταμπλούχοι Κύπρου, οι οποίοι αφιέρωσαν αρκετό χρόνο κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ασχολούμενοι με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή, και περιμένοντας να μείνει ελεύθερος.

Από την περασμένη Τρίτη ο «τρομοκράτης» έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς αποδεσμεύτηκε από την Νότιγχαμ Φόρεστ. Αυτό δεν είχε ως αποτέλεσμα να… φορτσάρει ο ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του, δίνοντας χώρο στην ΑΕΚ να παίξει… μπάλα μόνη της, αλλά η Ένωση δεν τα βρίσκει με τον Τζεμπούρ στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Την ίδια ώρα «φουντώνουν» πως θα βρεθεί ή πως βρίσκεται ήδη στην Αθήνα ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης, μαζί με ανθρώπους της ομάδας του, ώστε να κλείσουν επιθετικό. Υπενθυμίζεται πως ο Έλληνας τεχνικός είχε πιέσει τη διοίκηση, η οποία είχε δώσει διορία στον Τζεμπούρ, να περιμένει λίγο ακόμη για να μείνει ελεύθερος, ενώ οι δύο έχουν συνεργαστεί στην ΑΕΚ τη σεζόν 2008-09.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x