Stoiximan Super League

Δεν ξέχασαν τον Δώνη οι φίλοι της ΑΕΛ

Ζεστό χειροκρότημα για τον προπονητή του Παναθηναϊκού στη Λάρισα. Με πυρετό έπαιξε ο Καμπετσής, καμία ανησυχία με Κουρμπέλη

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στον Παναθηναϊκό μετά το διπλό στη Θεσσαλία, με το οποίο έδωσε συνέχεια στα αποτελέσματα των δύο πρώτων αγωνιστικών.

Το θετικό είναι ότι αυτή η νίκη ήρθε χωρίς να προκύψει κάτι αρνητικό για το τριφύλλι. Ο Αργύρης Καμπετσής ταλαιπωρήθηκε το Σαββατοκύριακο από πυρετό αλλά κατάφερε να βγάλει 55 λεπτά παιχνιδιού δίνοντας πολλές μάχες με τα στόπερ της ΑΕΛ.

Σε ότι αφορά τον Δημήτρη Κουρμπέλη που αντικαταστάθηκε στο τέλος, ο λόγοι ήταν κυρίως ξεκούρασης αφού προερχόταν από δύο 90λεπτα. Ωστόσο, ο αρχηγός του τριφυλλιού ένιωσε ένα σφίξιμο στο δεξί πόδι, που όμως δεν είναι κάτι ανησυχητικό όπως λένε οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Άξια αναφοράς ήταν και η υποδοχή που επιφύλαξαν οι φίλοι της ΑΕΛ στον Γιώργος Δώνη. Συγκεκριμένα, οι φίλοι των βυσσινί δεν ξέχασαν τη προσφορά του Έλληνα τεχνικού στην ομάδα τους και τον υποδέχτηκαν με ένα ζεστό χειροκρότημα κατά την είσοδο του στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x