Stoiximan Super League

Δεν μπήκε γκολ στις Σέρρες

Δεν κατάφεραν να σκοράρουν Πανσερραϊκός και SKODA Ξάνθη στο μεταξύ τους φιλικό στις Σέρρες και, έτσι, μοιραία ήρθαν ισόπαλες 0-0, στην προσπάθεια της καλύτερης προετοιμασίας τους.

Πανσερραϊκός και SKODA Ξάνθη ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα σε φιλική αναμέτρηση στις Σέρρες και έδειξαν σε καλή αγωνιστική κατάσταση για την εποχή, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών τους σε Σούπερ Λίγκα και Football league αντίστοιχα.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και θα μπορούσαν να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη. Στο 17’, σε σέντρα του Σολτάνι, πήγε να σημειωθεί αυτογκόλ με κεφαλιά, καθώς στην προσπάθεια ενός αμυντικού της γηπεδύχων του να διώξει την μπάλα, αυτή χτύπησε στη συμβολή των δοκών και στην επαναφορά ο Καπετάνος με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 40’, γκολ του Καπετάνου ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 45,’ εκτέλεση κόρνερ από τον Λουσέρο, ο Καρυπίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι.


SKODA ΞΑΝΘΗ (α’ μέρος): Τσενάμο, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Καρυπίδης, Γουάλας, Βασιλακάκης, Έλτον, Λουσέρο, Σολτάνι (30’ λ.τρ. Φασίδης), Ορφανίδης Π., Καπετάνος

SKODA ΞΑΝΘΗ (β’ μέρος): Δεμένικος, Μπέρτος, Ζαραδούκας, Λισγάρας, Καρυπίδης (68’ Χατζητερζόγλου), Παπαστεριανός, Τόμιτς, Λουσέρο (68’ Κολλαράς), Φασίδης, Ορφανίδης Π. (54’ Νάκας), Ράνος

Η 11άδα του Πανσερραϊκού στο α’ μέρος: Ανδρούτσος, Στεριανός, Βιτλής, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Τσιμίκας, Μπαντάκ, Ρούτσης, Μπονέρης, Τσομαχασβίλι, Παπαστεργίου

Η 11άδα του Πανσερραϊκού στο β’ μέρος: Μέλκας, Στεριανός, Καψάλης, Σιάκκας (73’ Βιτλής), Κουκόλης, Ανδρέου, Μπαλού, Ατματζίδης, Προβατίδης, Ντα Κόστα, Ρομάριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x