Stoiximan Super League

Δεν… πέτυχαν φάση Λαμπρόπουλος και βοηθοί στη Νέα Σμύρνη, σύμφωνα με τον Βαρούχα!

Το γεγονός ότι Λαμπρόπουλος και βοηθοί ήταν για… γέλια και για κλάματα επιβεβαίωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας, σχολιάζοντας στο Kick Off τη διαιτησία στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό.

Ούτε… φάση δεν πέτυχαν Λαμπρόπουλος και βοηθοί στη Νέα Σμύρνη, όπως αποδεικνύεται και από τα λεγόμενα του καθηγητή διαιτησίας, Παναγιώτη Βαρούχα, που σχολίασε στην εκπομπή Kick Off της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ τη διαιτησία της σαββατιάτικης αναμέτρησης ανάμεσα σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό.

Αρχικά, τόνισε πως ο α’ βοηθός του αγώνα, Δημήτρης Βερρής (Λέσβου), κακώς δεν έχει σηκώσει το σημαιάκι του στο 5’, στην πρώτη φάση του αγώνα, όπου ο Πανιώνιος απειλεί με τον Ανσαριφάρντ, λέγοντας «ευτυχώς που δεν μπήκε το γκολ».

Στη συνέχεια, φυσικά, σημείωσε πως ο Βερρής -και πάλι- κάνει τραγική υπόδειξη στο 13’, όταν σηκώνει τη σημαία του για οφσάιντ του Ιρανού επιθετικού, ο οποίος έβγαινε μόνος του με τον Καπίνο και ενώ ξεκινάει πεντακάθαρα από πίσω.

Αναφορικά με τη φάση του Ρέτσου στο 34’, ο κ. Βαρούχας είπε πως ο Λαμπρόπουλος κάνει λάθος που δεν του δείχνει δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ χαρακτήρισε σωστή την αποβολή, τελικά, του νεαρού παίκτη στο 76’, καθώς πάει επικίνδυνα πάνω στον Φούντα.

Όσο για τον β’ βοηθό (Δημήτρης και αυτός…), κ. Τζαφόλια από την Αν. Αττική, ο Παναγιώτης Βαρούχας τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ του Μασούρα στο 52’.

Για τη φάση του δεύτερου γκολ του Ολυμπιακού, σχολίασε πως ήταν πέναλτι και όχι φάουλ, καθώς ο Μάριν πατάει τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, ενώ, όπως είπε, «αν το πλάνο της NOVA δεν μας ξεγελάει, τότε το τείχος έχει στηθεί λάθος».

Για τη σύρραξη στο τέλος, με τον Τσόρι να πετάει την μπάλα στον Μασούντ και τον Ιρανό να… τινάζεται και να πέφτει στο χορτάρι, σημείωσε: «Σωστά πήρε κίτρινη κάρτα ο Τσόρι, αλλά έπρεπε να πάρει και ο παίκτης του Πανιωνίου για θέατρο, ενώ δεν έπρεπε να πάρει ο Φούντας, που πήγε να προστατέψει τον παίκτη του Ολυμπιακού».

Τέλος, τις δύο κίτρινες του Βλάχου, που οδήγησαν στην αποβολή του, τις χαρακτήρισε σωστές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x