Ισπανία

Δεν τα βρίσκει με τη Σπόρτινγκ για Ζέλσον Μαρτίνς η Ατλέτικο

Ο πρόεδρος της ομάδας της Λισαβόνας παραδέχεται το ενδιαφέρον της Ατλέτικο, αλλά τόνισε ότι η ομάδα του δεν ξεπουλάει και χαρακτήρισε την κατάσταση «δυσάρεστη».

Οι διαπραγματεύσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την περίπτωση του Ζέλσον Μαρτίνς δεν φαίνεται να προχωρούν προς το παρόν.
Ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας, Σόουσα Σίντρα, επιβεβαίωσε πως η κατάσταση είναι πλέον δυσάρεστη.

«Μίλησα με τον Ζέλσον για ώρες. Μου αρέσει πολύ και οι οπαδοί της Σπόρτινγκ θέλουν να μείνει και να παίξει μαζί μας. Δυστυχώς, ο Ζέλσον σκέφτεται άλλα πράγματα. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, αλλά δεν καταφέρνουμε πάντα να ελέγξουμε τις επιθυμίες μας. Νομίζω ότι είναι δυσάρεστο, αλλά έχω ελπίδες», είπε.

Ο ισχυρός άντρας της Σπόρτινγκ τόνισε ότι η ομάδα του δεν ξεπουλάει.

«Δεν υπάρχουν παίκτες που θα δοθούν όσο-όσο. Η Ατλέτικο ήρθε να διαπραγματευτεί αλλά δεν φτάσαμε σε συμφωνία. Η Σπόρτινγκ τιμάς τις δεσμεύσεις σας, γι’ αυτό θέλουμε να μας σέβονται.», είπε.

Η προσφορά της Ατλέτικο ήταν 15 εκατ. συν τους Βιέτο και Μορέιρα. Ο Σίντρα είπε πως αυτή η προσφορά δεν ήταν ικανοποιητική και για τις δύο πλευρές.

«Δεν υπήρξε συμφωνία γιατί δεν ξεπουλάμε και οι συμφωνίες είναι καλές όταν είναι συμφέρουσες και για τις δύο πλευρές, όχι μόνο για τη μία», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x