Ιταλία

«Δεν θα μπει σε πλειστηριασμούς για τον Ζαπάτα η Ουντινέζε»

Δεν θα ξοδέψει εκατομμύρια σε πλειστηριασμούς για τον Ντουβάν Ζαπάτα η Ουντινέζε, σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Νέρεο Μπονάτο.

Δεν προτίθεται να μπει σε «πόλεμο» για την υπογραφή του Ντουβάν Ζαπάτα η Ουντινέζε. Ο Κολομβιανός επιθετικός έχει αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη Νάπολι, χωρίς να υπάρχει ρήτρα αγοράς, όμως δύσκολα θα επιστρέψει οριστικά στους «παρτενοπέι», ενώ είναι πιθανό το ενδεχόμενο να πωληθεί σε μια τρίτη ομάδα. Σε αυτήν την περίπτωση, η Ουντινέζε δεν θα το πάει μέχρι τέλους.

«Θα αποφασίσει το μέλλον του με τη Νάπολι» δήλωσε ο Νέρεο Μπονάτο για τον Ζαπάτα, μιλώντας στην “ItaSportPress”. «Δεν θα ξοδέψουμε εκατομμύρια σε πλειστηριασμούς όμως μπορούμε να εγγυηθούμε συνέπεια και ήρεμο περιβάλλον. Ο παίκτης θέλει να περιμένει μέχρι το τέλος της σεζόν για να αποφασίσει τι θα κάνει, όμως είναι χαρούμενος εδώ. Οι προϋποθέσεις για να μείνει είναι εδώ, αλλά όλα εξαρτώνται από τη Νάπολι».

Ο Μπονάτο ρωτήθηκε επίσης για το μέλλον του Λουίτζι Ντελ Νέρι: «Έχουμε πει πως εστιάζουμε στο παρόν, οι ανανεώσεις πρέπει να εξεταστούν πιο μετά, καθώς τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν και αυτό αλλάζει τις διαπραγματεύσεις. Δεν υπάρχει ζήτημα στήριξης, υπάρχουν λόγοι να συνεχίσουμε μαζί».

Επιμέλεια: Λευτέρης Στούμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x