Γερμανία

Δεν θα πιέσει τον Γκέτσε ο Πίτερ Μπος

Καμία πρόθεση να πιέσει τις καταστάσεις στο θέμα του Μάριο Γκέτσε δεν έχει ο προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ Πίτερ Μπος συμφώνα με δηλώσεις του.

Όσο χρονικό διάστημα απαιτείται είναι διατεθειμένος να δώσει ο τεχνικός της Ντόρτμουντ στον Μάριο Γκέτσε προκειμένου να επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «Βεστφαλών».

Ο Γκέτσε επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας την προηγούμενη παρασκευή, μετά και την μεγάλη αποχή του από τον Ιανουάριο λόγω της διάγνωσης του για σοβαρές ορμονικές διαταραχές στο μεταβολισμό του.

Ο Πίτερ Μπος λοιπόν δήλωσε τα εξής για την περίπτωση του 25χρονου μεσοεπιθετικου: « Ο Μάριο ήταν άρρωστος για πολύ καιρό και δεν είχε αγωνιστεί για 5 μήνες. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω σύντομα, γιατί για κάτι τέτοιο είναι πολύ νωρίς. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε τέτοιες καταστάσεις».

Συμφώνα όμως με πληροφορίες υπάρχουν πιθανότητες για τον Γκέτσε να προλάβει να αγωνιστεί στα φιλικά με την Ιαπωνική Ουράβα Ρεντς και την Μίλαν στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Μπορούσια, στην Ασία που θα διεξαχθεί από τις 13-19 Ιουλίου.

Eπιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x