Αδικαιολόγητη έλλειψη ποιότητας στο ρόστερ της Γιουνάιτεντ παρά τα εκατομμύρια που έχουν επενδυθεί στην εποχή Μουρίνιο, εντοπίζει ο πρώην άσος της ομάδας, Πολ Ινς.

Ο Ινς θεωρεί ότι αυτή τη στιγμή ο Πορτογάλος τεχνικός έχει μόνο έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης στο ρόστερ, ενώ σχολίασε και την ήττα με 3-1 από τη Σίτι.

«Όταν έβλεπα το ματς συνειδητοποίησα ότι δεν υπήρχε ούτε ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης στον αγωνιστικό χώρο για τη Γιουνάιτεντ, εκτός από τον Ντε Χέα. Πώς έγινε αυτό; Όταν από την άλλη βλέπεις τη Σίτι, όλοι οι παίκτες είναι επιπέδου. Η στελέχωση της Γιουνάιτεντ δεν έγινε τόσο καλά όσο της Σίτι. Ούτε τα χρήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δικαιολογία, δεν είναι ότι ο Μουρίνιο δεν είχε εκατομμύρια για να ξοδέψει.

Στο παιχνίδι με τη Σίτι έμοιαζαν τρομοκρατημένοι να μην δεχτούν γκολ. Όταν έβαλε το πρώτο η Σίτι, δεν έκαναν καμία προσπάθεια να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Ακόμα και όταν πήγαν να το επιχειρήσουν, δεν ήταν όσο καλοί θα έπρεπε»
, κατέληξε ο Ινς.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ