Αγγλία

«Δεν υπάρχει δικαιολογία για το ότι η Γιουνάιτεντ έχει μόλις έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μόνο έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τον πρώην άσο της ομάδας, Πολ Ινς.

Αδικαιολόγητη έλλειψη ποιότητας στο ρόστερ της Γιουνάιτεντ παρά τα εκατομμύρια που έχουν επενδυθεί στην εποχή Μουρίνιο, εντοπίζει ο πρώην άσος της ομάδας, Πολ Ινς.

Ο Ινς θεωρεί ότι αυτή τη στιγμή ο Πορτογάλος τεχνικός έχει μόνο έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης στο ρόστερ, ενώ σχολίασε και την ήττα με 3-1 από τη Σίτι.

«Όταν έβλεπα το ματς συνειδητοποίησα ότι δεν υπήρχε ούτε ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης στον αγωνιστικό χώρο για τη Γιουνάιτεντ, εκτός από τον Ντε Χέα. Πώς έγινε αυτό; Όταν από την άλλη βλέπεις τη Σίτι, όλοι οι παίκτες είναι επιπέδου. Η στελέχωση της Γιουνάιτεντ δεν έγινε τόσο καλά όσο της Σίτι. Ούτε τα χρήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δικαιολογία, δεν είναι ότι ο Μουρίνιο δεν είχε εκατομμύρια για να ξοδέψει.

Στο παιχνίδι με τη Σίτι έμοιαζαν τρομοκρατημένοι να μην δεχτούν γκολ. Όταν έβαλε το πρώτο η Σίτι, δεν έκαναν καμία προσπάθεια να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Ακόμα και όταν πήγαν να το επιχειρήσουν, δεν ήταν όσο καλοί θα έπρεπε»
, κατέληξε ο Ινς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x