Stoiximan Super League

«Δένει» Μπεν και Ομάρ ο Ολυμπιακός

Νέο συμβόλαιο ετοιμάζεται να προσφέρει η διοίκηση του Ολυμπιακού στον Μοχάμεντ Μπεν και τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Τι ισχύει για Ρομαό, Μποτία, Ζντιέλαρ και Κασάμι.

Παράλληλα με την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, στον Ολυμπιακό σκοπεύουν να προχωρήσουν τα θέματα της πρόωρης ανανέωσης συμβολαίων κάποιων ποδοσφαιριστών.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται το όνομα του Μπεν, ο οποίος έβαλε φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του στην διαφαινόμενη πρόκριση των Πειραιωτών στα πλέι οφ του Champions League, με τα δύο γκολ που πέτυχε στη νίκη (3-1) επί της Παρτίζαν.

Κάποιοι περίμεναν ότι ο Αφρικανός επιθετικός θα αποχωρήσει, όμως ο Μπέσνικ Χάσι ήθελε να δει τον παίκτη προτού αποφασίσει για το μέλλον του και τελικά τον έπεισε πως μπορεί να βοηθήσει. Το τρέχον συμβόλαιο του Μπεν λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και θεωρείται δεδομένο πως σύντομα θα κληθεί από τη διοίκηση να ανανεώσει, ώστε να μην… τρέχουν αργότερα με πιθανούς «μνηστήρες».

Ακόμη ένας παίκτης που βρίσκεται στη λίστα των ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι του 2018 είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός μπακ-χαφ αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού από τον Κοσοβάρο προπονητή και εκείνος είναι πιθανό σύντομα να περάσει τα γραφεία της ΠΑΕ, να συζητήσει για να νέο συμβόλαιο και να πέσουν οι υπογραφές.

«Περίεργες» είναι οι υποθέσεις των Ρομαό, Μποτία, Ζντιέλαρ και Κασάμι. Για τον Αφρικανό μεσοαμυντικό δεν υπάρχει βιασύνη για τέτοιου είδους συζητήσεις, για τον Ισπανό υπάρχει έντονη φημολογία πως μπορεί να προκύψει πρόταση επίσημα για την παραχώρησή του, ο Σέρβος μέσος αναμένεται να ανανεώσει και εκ νέου να δοθεί δανεικός (ειδικά αν αποκτηθεί ο Ζιλέ) και ο Ελβετός άσος είναι υπό παραχώρηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x