Stoiximan Super League

Διαψεύδει για Ναντ ο μάνατζερ του Χολτσχάουζερ

Σε διάψευση των σεναρίων που ήθελαν την Ναντ να εξετάζει «ζεστά» την απόκτηση του Ράφαελ Χολτχάουζερ προχώρησε με δηλώσεις του σε γαλλικό Μέσο ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή.

Τέλος στα σενάρια που ήρθαν στην επιφάνεια το απόγευμα της Τρίτης και ήθελαν τη Ναντ να ετοιμάζει πρόταση για χάρη του Χολτσχάουζερ έβαλε με δηλώσεις του ο μάνατζερ του παίκτη.

Συγκεκριμένα, μετά από δηλώσεις του Κλαούντιο Ρανιέρι σχετικά με πιθανή ενίσχυση των «καναρινιών» στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, ο αυστριακός Τύπος την Τρίτη έφερε ξανά στην επιφάνεια το ενδιαφέρον της γαλλικής ομάδας για το Χολτσχάουζερ.

Ωστόσο όπως ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος του Αυστριακού μέσου με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα ''foot01.com'' μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχει υπάρξει καμία επαφή και ούτε πρόκειται να υπάρξει στο μέλλον.

«Πρόκειται απλώς για φήμες. Ήμασταν σε συζητήσεις τον Αύγουστο και μάλιστα κατατέθηκε και επίσημη προσφορά. Όμως η Αούστρια δεν άφησε τον Χολτσχάουζερ να πάει στη Ναντ. Πλέον οι όποιες διαπραγματεύσεις έχουν διακοπεί» ήταν τα λόγια του, βάζοντας οριστικό τέλος στην όποια κουβέντα πήγε να αναπτυχθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x