Τέλος στα σενάρια που ήρθαν στην επιφάνεια το απόγευμα της Τρίτης και ήθελαν τη Ναντ να ετοιμάζει πρόταση για χάρη του Χολτσχάουζερ έβαλε με δηλώσεις του ο μάνατζερ του παίκτη.

Συγκεκριμένα, μετά από δηλώσεις του Κλαούντιο Ρανιέρι σχετικά με πιθανή ενίσχυση των «καναρινιών» στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, ο αυστριακός Τύπος την Τρίτη έφερε ξανά στην επιφάνεια το ενδιαφέρον της γαλλικής ομάδας για το Χολτσχάουζερ.

Ωστόσο όπως ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος του Αυστριακού μέσου με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα ''foot01.com'' μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχει υπάρξει καμία επαφή και ούτε πρόκειται να υπάρξει στο μέλλον.

«Πρόκειται απλώς για φήμες. Ήμασταν σε συζητήσεις τον Αύγουστο και μάλιστα κατατέθηκε και επίσημη προσφορά. Όμως η Αούστρια δεν άφησε τον Χολτσχάουζερ να πάει στη Ναντ. Πλέον οι όποιες διαπραγματεύσεις έχουν διακοπεί» ήταν τα λόγια του, βάζοντας οριστικό τέλος στην όποια κουβέντα πήγε να αναπτυχθεί.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ