Stoiximan Super League

Διαψεύσεις για Nova και μεταγραφικά από Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό διαψεύδουν δύο θέματα τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας την Τρίτη. Το ένα αφορά τη Nova και το άλλο τον Νιγηριανό ποδοσφαιριστή, Ταϊβό Αβονίγι.

Αρνούνται στον Παναθηναϊκό ότι επέβαλε πρόστιμο η Nova στον σύλλογο. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Live Sport», οι «πράσινοι» καλούνται να δώσουν χρηματικό πόσο στο συνδρομητικό κανάλι, λόγω του γεγονότος ότι τοποθετήθηκε γιγαντοοθόνη έξω από τη Λεωφόρο την Κυριακή.

Κάτι παραπάνω από 3.000 οπαδοί του «τριφυλλιού» έκαναν ειρηνικό συλλαλητήριο, δίνοντας ραντεβού έξω από το γήπεδο της ομάδας τους για να παραπονεθούν για τα όσα δεν τους αρέσουν και συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ραντεβού έξω από τη δόθηκε λίγη ώρα πριν τη Θύρα 3 του «Απ. Νικολαΐδης», όπου παρακολούθησαν το ματς με τον ΠΑΟΚ, το οποίο διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, καθώς έχει τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός για τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό. Ούτως ή άλλως όλη η 27η αγωνιστική της Super League διεξήχθη χωρίς κόσμο στις εξέδρες ύστερα από απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, στην προσπάθεια καταπολέμησης της βίας.

Παράλληλα, από την ΠΑΕ τονίζουν ότι δεν υπάρχει θέμα με τον Νιγηριανό ποδοσφαιριστή, Ταϊβό Αβονίγι, για τον οποίο γράφτηκε στο εξωτερικό ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x