Βέλγιο

Διακοπή στο Σταντάρ Λιέγης-Σαρλερουά

Φοβερά επεισόδια στη Λιέγη οδήγησαν σε διακοπή της αναμέτρησης της 17ης αγωνιστικής της Jupiler League ανάμεσα σε Σταντάρ και Σαρλερουά.

Θλιβερά επεισόδια σημειώθηκαν στο ματς της Σταντάρ Λιέγης με τη Σαρλερουά για τη 17η αγωνιστική της Jupiler League. Στο 62΄και με το σκορ στο 0-3 για τους «ασπρόμαυρους», ο αγώνας διεκόπη προσωρινά, λόγω ρίψεων καπνογόνων.

Όμως, στο 85’ έγινε μαζική εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και ρίψεις φωτοβολίδων και αντικειμένων προς το πέταλο των φιλοξενούμενων.

Ο αγώνας διεκόπη οριστικά, όμως ούτε τότε τα πράγματα ηρέμησαν, αφού οι εξαγριωμένοι οπαδοί κινήθηκαν προς τα επίσημα, έχοντας ως στόχο τη διοίκηση της πρωταθλήτριας του 2015, ενώ έξω από το «Σλεσάν» ξεκίνησαν οδομαχίες με αστυνομικές δυνάμεις που προσπάθησαν να επιβάλλουν την τάξη.

Κατά τα άλλα, η Αντερλεχτ νίκησε 3-2 στο «Κονστάν Βαν Ντε Στοκ» τη Βάρεγκεμ και ανέβηκε στην πέμπτη θέση, αφήνοντας οριακά εκτός πλέι άουτ τους φιλοξενούμενους.

Η Μαλίν ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Γκενκ στο Μέχελεν και έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην τέταρτη θέση, μένοντας έβδομη, ενώ οι πρωταθλητές του 2019 έμειναν οριακά στην προνομιούχο οκτάδα.


Παρασκευή (3/12)

Σεντ Τρούιντεν-Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ 1-2

Σάββατο (4/12)
Λέουβεν-Γάνδη 0-1

Οστάνδη-Έουπεν 2-1

Κορτράικ-Σερκλ Μπριζ 0-2

Μπριζ-Σερένγκ 3-2

Κυριακή (5/12)
Μπίρσοτ-Αντβέρπ 0-1
(59' ΝαΪνγκολάν)

Άντερλεχτ-Ζούλτε Βάρεγκεμ 2-1

Σταντάρ Λιέγης-Σαρλερουά διακοπή

Μαλίν-Γκενκ 1-1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x