Αγγλία

Δικαιολογήθηκε για την αντικατάσταση του Σαλάχ ο Κλοπ

Σε ενοχλήσεις του Μοχάμεντ Σαλάχ απέδωσε την αντικατάστασή του στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Έβερτον ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ άκουσε πολλά για τις επιλογές του στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Έβερτον (1-1). Μεταξύ άλλων κατηγορήθηκε και για την αλλαγή του Μοχάμεντ Σαλάχ στο 1-0. Ο Γερμανός προπονητής αποκάλυψε τρεις μέρες μετά πως ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός είχε ενοχλήσεις.

«Έβγαλα τον Μο Σαλάχ γιατί ένιωθε ένα "τσίμπημα" στον ιγνυακό τένοντα. Μετά όλοι αναρωτήθηκαν γιατί το έκανα, αλλά δε βγήκα να πω ότι ήταν κοντά στο να τραυματιστεί. Τώρα ευτυχώς είναι καλά», δήλωσε ο Κλοπ.

Όσο για τη χρησιμοποίηση των Φιρμίνο και Κουτίνιο είπε: «Συμβουλεύομαι, αλλά εγώ παίρνω την απόφαση. Κανείς δε μου είπε να τους αφήσω έξω, όπως και τους Τσαν και Βαϊνάλντουμ. Κάποιες φορές πρέπει να πάρεις την απόφαση να μη ρισκάρεις κάποιους παίκτες. Επτά παιχνίδια σε 21 μέρες πριν την Έβερτον και ακολουθούν άλλα έξι τις επόμενες 18. Δε μπορούμε να το αγνοήσουμε αυτό. Χρειαζόμαστε την καλύτερη ποιότητα που μπορούμε να έχουμε πριν από κάθε παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x