Stoiximan Super League

Δημάτος: «Είναι εναρμονισμένο το καταστατικό της ΕΠΟ με τη FIFA και την UEFA;» (video)

Μιλώντας στην εκπομπή Kick Off της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, τόνισε πως «το θέμα είναι η εξυγίανση ενός διεφθαρμένου χώρου και όχι το Grexit».

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Kick Off της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, εκφράζοντας την άποψη της Ένωσης για την πολυπόθητη κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά, είπε: «Για την ΑΕΚ δεν είναι θέμα Grexit. Για την ΑΕΚ είναι θέμα εξυγίανσης ενός διεφθαρμένου χώρου, όπως δεδομένα είναι αυτός του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και αυτή η κάθαρση μπορεί να έρθει είτε με κυβερνητική παρέμβαση, που στην περίπτωση του ποδοσφαίρου δεν επιτρέπεται λόγω αυτοδιοίκητου, το οποίο η ΑΕΚ σέβεται απόλυτα, είτε μέσω δικαιοσύνης, η οποία έχει δικούς της ρυθμούς και κανόνες, και δεν εχουμε το παραμικρό λόγο να έχουμε αποψη, είτε μέσω της διαδικασίας της αυτοκάθαρσης, που είδαμε πρόσφατα να ακολουθείται στις υπερκείμενες ομοσπονδίες της ΕΠΟ, στην UEFA και στη FIFA.

Το δικό μας ερώτημα είναι: Είναι εναρμονισμένο το καταστατικό της ΕΠΟ ως προς τη διαδικασία επιτροπής ηθικής με τη FIFA κυρίως, και με την UEFA; Εκεί μπορούν να δοθούν όλες οι λύσεις όσον αφορά τους ποινικά διωκόμενους παράγοντες της ΕΠΟ
».

Σε ερώτηση για το αν ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε όντως στου Μαξίμου την Παρασκευή, δεν έκανε κάποιο σχόλιο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x