Αγγλία

Δίνει 112 εκατ. ευρώ στον Μουρίνιο για μεταγραφές η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Την απόλυτη στήριξή της στον Ζοσέ Μουρίνιο δείχνει έμπρακτα η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δίνοντάς του πάνω από 100 εκατ. ευρώ για μεταγραφές τον Γενάρη.

Διατεθειμένη να κάνει την επιθυμία του Ζοσέ Μουρίνιο πράξη είναι η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δίνοντάς του πάνω από 100 εκατ. ευρώ για μεταγραφική ενίσχυση στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Guardian», η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» θα προσφέρει τη δυνατότητα στον Μουρίνιο να φέρει όποιον παίκτη επιθυμεί για να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, δίνοντάς του περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ για να τα ξοδέψει στη μεταγραφική αγορά, όπως αυτός θεωρεί απαραίτητο.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει εκφράσει πολλές φορές, κατά τη διάρκεια της σεζόν, την επιθυμία να φέρει στο «Ολντ Τράφορντ» έναν κεντρικό αμυντικό και έναν επιθετικό, κάτι που δεν κατάφερε το περασμένο καλοκαίρι, παρά τις όποιες προσπάθειες.

Πολλά ονόματα ποδοσφαιριστών, όπως αυτά των Βαράν, Μαγκουάιρ και Ζερόμ Μπόατενγκ, έχουν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό και αναμφίβολα θα χρειαστούν αρκετά εκατομμύρια για να καταφέρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αγοράσει έναν ποδοσφαιριστή τέτοιας ποιότητας, ιδιαίτερα στη μέση της σεζόν.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x