Europa League

Διπλό και πρόκριση επί της Μπράγκα για τη Ρέιντζερς του Τζέραρντ

Η Ρέιντζερς με έξοχη εμφάνιση επικράτησε 1-0 της Μπράγκα στην Πορτογαλία και σε συνδυασμό με το 3-2 υπέρ της του πρώτου αγώνα, πήρε την πρόκριση για τους «16» του Europa League.

H ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ χάρη σε γκολ του Κεντ από έξοχη ασίστ του Ιάνις Χάτζι, νίκησε και εκτός έδρας την Μπραγκα με 1-0 και πήρε την πρόκριση για τους 16 του Europa League. Ανώτεροι οι Σκωτσέζοι είχαν ευκαιρίες και χαμένο πέναλτι στο πρώτο μέρος, δικαιότατα πήραν την πρόκριση. Ο Παουλίνιο στο 71’ την καλύτερη στιγμή της Μπράγκα με κεφαλιά στο δοκάρι.

Η Ρέιντζερς είχε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, για να πάρει το προβάδισμα, αφού στο 9’ ο Κάμπερι είχε την δυνατότητα από πάσα του Άρφιλντ ν’ ανοίξει το σκορ, αλλά ο Ματέους απέκρουσε. Δέκα λεπτά μετά ο Ιάνις Χάτζι θα κλέψει την μπάλα και θα στρώσει πολύ ωραία στον Κεντ που αστόχησε από καλή θέση. Η Μπράγκα είχε την δική της στιγμή μετά από κεφαλιά του Παουλίνιο σε εκτέλεση κόρνερ, με τον ΜακΓκρέγκορ να αποκρούει με το ένα χέρι. Στο φινάλε του πρώτου μέρους, ο Ραούλ Σίλβα θα κάνει χέρι, το πέναλτι θα δοθεί στους φιλοξενούμενους, αλλά ο Ματέους κάνει τρομερή επέμβαση στην εκτέλεση του νεαρού Ρουμάνου άσου.

Η Ρέιντζερς μετά την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, θα πάρει αυτό που δικαιούταν, αφού ο Χάτζι θα κάνει εξαιρετική πάσα στον Κεντ που μπήκε με δύναμη από αριστερά στην περιοχή και με πλασέ έγραψε το 0-1. Στο 71’ οι γηπεδούχοι θα χάσουν εξαιρετική ευκαιρία για την ισοφάριση αφού είχαν δοκάρι με τον Παουλίνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x