Stoiximan Super League

Διπλό πρόβλημα με Μπαριέντος και Μελιόπουλο στην Ξάνθη!

Ο Μπαριέντος χτύπησε στη σημερινή προπόνηση της Ξάνθης και θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί το πρόβλημά του, ενώ κι ο Μελιόπουλος επέστρεψε τραυματίας από την Εθνική και είναι αμφίβολος για ΠΑΟΚ!

Ασκήσεις ενδυνάμωσης, αερόβιο τρέξιμο, νευρομυικό συντονισμό, passing game, παιχνίδια 5 εναντίον 2 και τακτική, περιλάμβανε το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης της Τετάρτης για την Ξάνθη.

Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές της ακριτικής ομάδας εστιάζουν στην αγωνιστική τακτική με την οποία θα παρουσιαστούν στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ, για την 26η αγωνιστική.

Εκτός από τους τιμωρημένους Δημήτρη Μπαξεβανίδη-Κάσα Καμαρά και τους ανέτοιμους Πάμπλο Ντε Λούκας και Βασίλη Φασίδη, ο Μίλαν Ράσταβατς πρόσθεσε και τα ονόματα των Δημήτρη Μελιόπουλου και Ζεάν Μπαριέντος στο απουσιολόγιό του!

Καθώς ο μεν πρώτος τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής Κ-19, ενώ ο δεύτερος στην σημερινή προπόνηση και θα υποβληθεί σε μαγνητική...

Παράλληλα, ο Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς που είχε δεχθεί την κόκκινη κάρτα μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία τιμωρήθηκε με 2+2 αγωνιστικές και παρά την έφεση της Ξάνθης, η ποινή δεν μειώθηκε.

Αυτό σημαίνει πως, μετά την απουσία του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός θα απουσιάσει και από τις αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο «Xanthi FC Arena» και με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x