Stoiximan Super League

«Διπρόσωπος» ο ΟΦΗ, νίκησε τον Απόλλωνα Σμύρνης με 2-1

Έχοντας ένα καλό ημίχρονο, ο ΟΦΗ κέρδισε με 2-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης, σε φιλικό που έγινε στο Ηράκλειο.

Δύο πρόσωπα παρουσίασε ο ΟΦΗ στο σημερινό φιλικό που έγινε στο Ηράκλειο, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον οποίο κέρδισε για δεύτερη φορά, εν προκειμένω με 2-1.

Στο πρώτο μέρος οι «ομιλίτες» μπήκαν πιο δυνατά και μόλις στο 6ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν… κεφάλι στο σκορ, μετά τη σέντρα του Σάσι και το αυτογκόλ του Πετσούνι. Στη συνέχεια είχαν μεν την κατοχή της μπάλας, έδειξαν διάθεση, αλλά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ ήταν και πάλι εκείνος που έφτασε πρώτος κοντά ε ένα δεύτερο τέρμα, με τον Πλατέλλα στο 49’, για να έρθει τελικά ο Βουό δύο λεπτά αργότερα και με «τακουνάκι», να κάνει το 2-0!

Η «ελαφρά ταξιαρχία» όχι μόνο δεν πτοήθηκε, πάντως, αλλά αντιθέτως ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 54ο λεπτό, με τον Έιλερς να σκοράρει, με δυνατό σουτ έξω από την αντίπαλη περιοχή...

Ακολούθως, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με αποτέλεσμα να μην αλλάξει το σκορ μέχρι το φινάλε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
:

ΟΦΗ: Στρέζος (46’ Σωτηρίου), Κουτσιανικούλης (46’ Δεληγιαννίδης), Βουό (67' Αραβίδης), Παπαστεριανός (46’ Οικονόμου), Παπάζογλου (46’ Φαζός), Μεγιάδο (46’ Κυριακίδης), Σασί (46’ Ντίνας), Κοροβέσης (46’ Κοιλιάρας 89' Νοικοκυράκης), Μπολάκης (46’ Αργυρόπουλος), Νέιρα (46’ Πλατέλλας), Ποτουρίδης (61’ Νάστος).

Απόλλων Σμύρνης: Βάσιτς, Στάθης, Κύργιας, Πετσόνι (46’ Βαφέας), Τζανετόπουλος (46’ Βλάχος), Κοντοές (65’ Σουλτζ), Ναδάλες, Γκονζάλες, Καλλέργης (46’ Έιλερς), Μπεντινέλι (65’ Γκίνο), Ελ Χέλβε (71’ Ρόσι).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x